Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Boyner Ayakkabı Siparişim Kötü Geldi

26 Mart 2024 16:26

06 Nisan 2024 11:20

Bana bir kupon tanımlandı bir haftadır ben bu kuponu ve ayakkabının iadesini bekliyorum şimdi de ayakkabı tükenmiş istediğim numarası yok ve gerçekten artık çok sinirliyim. Bir işi bir haftada nasıl halledemezsiniz gerçekten enteresan.

26 Mart 2024 14:19

Sipariş verdiğim ayakkabının sol teki gayet güzel gelmişken sağdaki kullanılmış sararmış olarak geldi bağcığından tut ayakkabının dil kısmına kadar farklı

26 Mart 2024 16:30 (Şikayetten 4 dakika sonra)
26 Mart 2024 17:19

Merhaba,​ Talebiniz ile ilgili görüşülerek çözüm sunulmuştur. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

02 Nisan 2024 23:41

Ayakkabıyı iade ettim iade ulaşmış olmasına rağmen günlerdir ben iademi bekliyorum arıyorum ulaşabileceğim biri denk gelmiyor. Bir an önce iademi tamamlayıp iletişime geçilmesini talep ediyorum artık sıkıldım çünkü.

Fatih
21 Haziran 2025 14:24
Yanlış Ürün Gönderimi Ve İlgisiz Müşteri Deneyimi
Yanlış Ürün Gönderimi Ve İlgisiz Müşteri Deneyimi

Siparişim Teslim Edilmedi, Bilgilendirme Ve Destek Alamadım: Mağduriyetimin Giderilmesini Talep Ediyorum

22 Ekim 2025 13:08
siparisim-teslim-edilmedi-bilgilendirme-ve-destek-alamadim-magduriyetimin-giderilmesini-talep-ediyorum-2.jpg
siparisim-teslim-edilmedi-bilgilendirme-ve-destek-alamadim-magduriyetimin-giderilmesini-talep-ediyorum-1.jpg

28 Eylül 2025 12:18
Tüm Boyner Online Alışveriş Şikayetlerini Gör