Sıfır 2 Günlük Ayıplı Bosch Wga252z0tr Çamaşır Makinesi

Sıfır 2 Günlük Ayıplı Bosch Wga252z0tr Çamaşır Makinesi
25 Temmuz 2024 11:5917.370

22 Temmuz'da Hepsiburada'dan Bosch marka WGA252Z0TR 10 kg 1200 devir çamaşır makinesi aldım. 23 Temmuz'da servis makineyi kurdu. Tarafıma sıfır fakat ayıplı ürün satıldı. 4 farklı programda kullanma kılavuzuna uygun şekilde yıkama yaptım. Makineden sıkmaya geçmeden önce çekiçle sanki tak diye vurma sesi geliyor. Bugün makinenin 3. günü servis çağırdım. İçine 4 tane havlu attı. Makinenin durulamada 2 dakika su almasını sağlayıp (ki doğru dürüst su alamadı) sıkma yaptırıp toplamda 10 dakika sürmedi. 'Sen yıkamayı bilmiyorsun, bu 10 kilo ekoda iç çamaşırı yıkayacaksın, sadece 10 kilo yıkamıyor bu makine, eko 40-60' deyip kötü bir üslupla iletişime kapalı bir tavır sergiledi. Biz evde zaten 2 kişiyiz, 48 yaşındayım ve talimata uygun şekilde 4 kez yıkama yaptım. Makinede bir şey yok deyip değişim talebini de red yazarak 2 günlük tak tak ses çıkaran ve (ben bu sesi balkondan duyup makinenin yanına gittim) 4 farklı programda da aynısını yaptı. Bu servis görevlisinden şikayetçiyim. Ayrıca mağduriyetimin giderilmesini, 2 günlük makinenin bu şekilde çalışması normal değil, ürünün bir an önce değişimini istiyorum. Eğer talebim karşılanmazsa hakkımı hukuki yollardan arayacağım ve bir daha da bu markayı evime sokmayacağım.

25 Temmuz 2024 12:32

Ayrıca ön panelde ayrık

25 Temmuz 2024 12:34

Ayrıca ön panelde ayrık 2 günlük makine

25 Temmuz 2024 13:22 (Şikayetten 1 saat sonra)

25 Temmuz 2024 16:28

Bosch yetkili merkez servis beni aradı. Biz büyük bir markayız bizim ürünlerimizde hata olmaz şeklinde konuştu. Hata yoksa ürünün videosu ortada, 2 günlük makinenin sorunlu olup olmadığına artık şikayet var okuyucuları karar versin. Bir de akıl veriyorlar. İnternetten aldığım için koşulsuz 14 gün iade hakkını kullan şeklinde. Ben sorun olmasa 2 günlük makineye neden değişim isteyeyim. Kendimi 20 gün daha makinesiz bırakayım. Üreten sorumluluk almıyor satanın ne kabahati var. Ayrıca 1 şey daha öğrendim 3 programı 10 kilo yıkama yapıyor şeklinde lanse ediliyor o şekilde tanıtım yapılıyor Gelen servis 10 kilo yıkamıyor bu makine dedi. 5 kilo çamaşır yıkamak istesem 5 kiloluk makine alırdım. Tercih nedenlerimden bir tanesi de servis ağıydı. Fakat şu yaşıma kadar gördüğüm en kötü servis.

Yorumlar(6)

Halim
Halim
Benzer Şikayeti Var
22 Ocak 2025 17:18

Bu makinelerde kronik sorun var hiç vakit kaybetmeden Tüketici Hakem Heyeti ne başvurunuz aynı sorun bende de var

Aslan
Aslan
27 Eylül 2024 17:16

Aynı üründe aynı sorunları ben yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum. 10 kilo 1200 devir. Burada yaptığım detaylı incelemelerde bu üründe genel bir sorun olduğu sonucuna vardım. Kronik bir sorun olduğunu düşünüyorum. Şikayetlerin neredeyse tamamında şiddetli bir vurma sesinden bahsediliyor. Bende de durum aynı. Video kaydını da aşağıya ekliyorum.

24 Ağustos 2024 19:34

Çok geçmiş olsun bir sorun yaşamam ben hep kazanırım sonuçta ayıplı makine

24 Ağustos 2024 19:05

Dilek hanım merhaba aynı makineden aldım, 26 günlük makine ilk günden beri panel be kapak böyle oynuyor yerine oturmamış ikisi de. Servisi aradım geldi ön paneli kapağı vs söktü hayatımda ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum normalde ne kapak ne panelin oynaması mümkün değil dedi fotoğraf aldı video çektik gitti. Talebim iade olacak makine ayıplı çünkü. Eğer kendileri direkt kabul etmezlerse Tüketici Hakem Heyeti buna kesinlikle iade verecektir. Sizde hukuki yola başvurabilirsiniz. Bu panel oynaması bir ayıptır. Fabrikasyon montaj hatası.

Bosch Çamaşır Makinesi Hayal Kırıklığı: Sıkma Sorunu Ve Servis Çözümsüzlüğü

Yasemin
Yasemin
9 Aralık 2024 09:234.240

29.12.2023 tarihinde Hepsiburada online alışverişten Bosch Çamaşır makinesi siparişi verdim. Ürün 12/01/2024 tarihinde g...

Adnan
Adnan
5 Nisan 2024 17:3810.996

28.12.2023 tarihinde almış olduğum 'Bosch WGA252ZXTR 10 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi', kurulumdan sonra elbiselerimi h...

1 Destek

Tümünü Gör
Bosch Kapak Patlaması Sorunu!

Bosch KapakPatlaması Sorunu!

Serap
Bosch Çok Pişmanım, Sorun Çözülmüyor

Bosch ÇokPişmanım, Sorun Çözülmüyor

Ayşe
Bosch 10 Kg Çamaşır Makinesi Sıkma Sorunu!

Bosch 10 KgÇamaşır Makinesi Sıkma Sorunu!

Sümeyra
Bosch Çamaşır Makinesi Çürümesi

Bosch ÇamaşırMakinesi Çürümesi

Derya
Bosch Çamaşır Makinesi Boya Kabarma Ve Paslanma

Bosch ÇamaşırMakinesi Boya Kabarma Ve Paslanma

Özge
Bosch Serie 4 Çamaşır Makinesinde Sarsıntı Ve Ürün Değişimi Talebi!

Bosch Serie 4Çamaşır Makinesinde Sarsıntı Ve Ürün Değişimi Talebi!

Amine

Öne ÇıkanKonular