Eren sonucu yetersiz buldu

10 Ağustos 2023 10:53

Bosch yetkili bayisi Gümüşçü DTM sitesinden (www.gumuscudtm.com) satın aldığım Bosch marka çamaşır makinesi 18.07.2023 tarihinde sipariş verdim. Ürün fabrikadan gelecek dediler. Beklettiler tamam dedim bekledim. Ürün 29.07.2023 tarihinde Horoz Lojistik tarafından teslim edildi. Ürünün dışında Herhangi bir hasar yoktu. Kurulum için 01.08.2023 tarihinde servis geldi. Ürün açtı. Ürün hasarlı çıktı. Hemen firmayla görüştüm raporu ve resim istedi gönderdim gövde ve üst kapak değişimi yapalım dedi ya da iade alalım dedi. Önce parça değişimi için servisten bilgi alacağım dediler. Bekledim tekrar aradım iade alalım isterseniz dediler. Olur dedim. Kargo firmasına iletiyoruz 3-5 gün içerisinde alırlar dedi. Bugün 10 gün oldu. Kargo firmasını aradım Herhangi bir iade talebi olmadığını söyledi. Firmayı tekrar aradım ilgili arkadaşla görüşüp bilgi verelim dediler. Şu an hala bekliyoruz. Daha önce başka markadan tüm beyaz eşyamı aldım ürün servise gelir servis ürünü eve getirir. Bir sorun olduğunda servis alır gider değişim ya da iade yapar. Annemlere aldığım için annemin istediği üzerinde Bosch markası tercih ettik etmez olaydık. 1 aydır çamaşırlarını sağda solda yıkıyorlar. Gümüşçü DTM bayisini Bosch markasına güvenip tercih etmiştim.

10 Ağustos 2023 15:12 (Şikayetten 4 saat sonra)

30 Ağustos 2023 08:57

Sürecin devamında yaşananları anlatmak istiyorum. 1 hafta Horoz Lojistik'in kargoyu almasını bekledik ama almadı. Kendimiz kargo şubesine ürünü teslim ettik 10 günde ürünün bayiye teslim edilmesini bekledik. 26 Ağustos cumartesi teslim oldu nihayet. Muhasebe çalışmadığı için pazartesi ücret iade olacağını söylediler. Fakat olmadı aradım muhasebeye ulaşmaya çalıştım süreci başlattıklarını salı günü iade olacağını söylediler. Ekstremde göremeyince tekrar aradım salı günü. İadenin yapıldığını 2 3 iş gününde olacağını söylediler. Nihayet 30 Ağustos çarşamba günü ücret iadesini aldım. 18 temmuzda verdiğim siparişin 1 ay 13 gün sonra paramı geri aldım. Çamaşır makinelerinin fiyatları arttı tabii ki. Bosch Türkiye kendi sitesi hariç internetten Bosch marka beyaz eşya alınmayacağını öğrendim. Bosch Türkiye bu süreçte olayı takip etti. Fakat bayinin yaptığı satışlarla ilgili fazla bir rolleri yok maalesef. Bosch Türkiye ye ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.

Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Cansu
05 Eylül 2024 23:57

Engin
28 Kasım 2023 13:30
Turgay sonuçtan hiç memnun değil

Turgay
04 Nisan 2024 14:28