Bosch Yetkili Servis Şikayeti

Derya
24 Haziran 2024 18:57

Bosch marka 9 yıllık çamaşır makinem çalışırken kendi kendine kapanıyor. Yetkili servisi çağırdım, baktılar ve makinede sıkıntı olmadığını, su tesisatını değiştirmemi istediler. Ben de su tesisatını yaptırdım ama sorun aynı devam etti. Tekrar yetkili servis geldi ve ekran kartı değişmeli dediler. Değiştirdik, servis gidince makineyi çalıştırdım. Kurutmaya geçince öyle sesler çıkmaya başladı ki küt küt diye. Servisi tekrar aradım, amortisörler bozulmuş, değişmeli dediler. Fiyatı 2850 TL. Toplamda bana 9 bin TL masraf çıkardılar. Bu verdiğim paraya yeni makinenin yarısını öderdim. Müşteri hizmetlerini aradım, madem makinem her yaptığınızda başka bir sorun çıkarıyor, taktığınız parçayı alın, paramı iade edin. Yeni makine alacağım dedim ama müşteri hizmetleri servisle görüşmüş, iade almıyor. Yeni değiştireceği parçaya indirim yapıyor ve beni mecbur bırakıyor. Neymiş tüketici haklarını biliyorlarmış. İnsanların cebine uzanarak güvenmiyorum size.

25 Haziran 2024 09:14 (Şikayetten 14 saat sonra)

Selami sonuçtan memnun

Bosch Çamaşır Makinesi Ve Servis Kabusu