İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 12:23

Bosch Serie i 8 prohygienic tds8080tr Buhar kazanlı ütünün su deposu 1-2 yılda bir ek kaynaklarından ayrılıyor. Her seferinde yeni su deposu almak durumunda kalıyoruz. Ütüden son derece memnun olmamıza rağmen bu durum çok can sıkıcı, kaliteli bir üründe bu kadar kalitesiz bir parçanın maliyetine bizim katlanmamız gerekir.

10 Eylül 2024 12:18

Bosch müşteri hizmetleri üzerinden de şikayet kaydı oluşturdum. Parça tedarik bilgisi 24 saat içerisinde bildirile biliyormuş. Yıl 2024 gerçekten muhteşem bir süreç işletiliyor.

10 Eylül 2024 12:46

Ütünün su deposunu temin edemiyorlarmış. Yani yedek parça yok ürünün arkasında kim duracak. Böyle bir saçmalık olabilir mi bu ürünü satıyorsunuz yedek parçası temin edemiyorsunuz. Çözüm olarak yeni ütü alın ne demek oluyor.

10 Eylül 2024 14:14 (Şikayetten 1 saat sonra)

10 Eylül 2024 14:55

Gün içerisinde Bosch genel merkezinden 2 -3 farklı kişi ile görüştüm. Fakat 5 yıl önce almış olduğum ürünün yedek parçasını temin edememek dışında, 5 yıllık kullanım bedelini vererek ürünü iade almak gibi bir teklif hazırlık süreci yürütüyorsunuz. Lütfen rica ediyorum. İnsanlarında bilgilenmesi lazım satmış olduğunuz ürünlerin yedek parça tedarikini ne kadar süre ile karşılaya bilmektesiniz. Koskoca Bosch markası bu ütüleri ne olduğu belirsiz bir yerden alacak karşılığımı alıp piyasaya mı sürüyor? Da yedek parça temini yapamıyor.

10 Eylül 2024 16:16
bosch-tds8080tr-buhar-istasyonlu-utu-su-deposu-kronik-sorunu-1.pdf

Sayin yetkili satış sonrası hizmet yönetmeliğini incelemenizi değerlendirme ve geri dönüşlerinizi mevzuata göre yapmanızı önemle rica ederim

26 Eylül 2024 09:10

Müşteri hizmetleri mağduriyeti gidermek adına. 25.000 TL piyasası olan ütü için, 5 yıl önce ütüyü almış olduğum 1.600 TL rakamını ödemeyi teklif etti. Bu durumuna itiraz edince ütünü son satış fiyatı olan 4.500 TL teklif ettiler. Kurumsal yapıyı siz değerlendirin. Madem 4500 TL verebiliyorsun neden 1600 TL'den kapı açıyorsunuz. Yerse! Ayıptır biz tüketiciler Koskoca Bosch markasından zengin değiliz, yazıklar olsun. Tek merak ettiğim husus bu süreci bu şekilde Avrupa'da işletebiliyor musunuz. Ütünüz de markanızda yerin dibine bastın. Bundan sonra ne alır ne de aldırırım. Hayırlı işler

Ömer sonuçtan çok memnun

Bosch Ds38 Vario Ütü Arızası

Ömer
18 Eylül 2023 18:46
"Genel Müdürlükten arayan arkadaşların ilgilendiler gerekli tamir ve tedarik için uğraştılar maalesef emektar ütüme çare bulamadık ve son çözüm olan para iadesini tercih etmek zorunda kaldık. İlgi ve alakalarından ötürü genel müdürlük çalışanlarına teşekkürlerimi iletirim. Bosch markasını boş bir marka olmadığını bilakis hoş bir marka olduğunu her zaman ki gibi gösterdiler var olsunlar."

Turgay
03 Haziran 2025 01:16
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Rabia
15 Eylül 2024 14:06