22 Mart 2024 18:49

WQB245A0TR/01 seri 8 Bosch kurutma makinesi aldım. Servis kurulumu yaptı. Bir yıl sonra ve her yıl yıllık servis bakımı yapılması gerektiğini söyledi. 2129 TL servis bakımı için ücret ödedim. Bayide yıllık bakımın olacağından bahsedilmedi. Reklamlarında ve kataloğunda yazmıyor. Neden yıllık bakım ücreti talep edildi? Garanti süresi kapsamında Bosch firmasının bunu karşılaması gerekmez mi? Açıkçası Beko kurutma makinesini sipariş edip iptal ettim ve Bosch markasını tercih ettim. Bu duruma biraz üzüldüm. Ürünü bugün 22/03/2024 tarihinde kurdurdum. Bilgilendirme ve garanti süresince ücretsiz yıllık bakım istiyorum.

23 Mart 2024 10:10 (Şikayetten 15 saat sonra)

23 Mart 2024 11:07

Teşekkürler. Kullanım yoğunluğuna göre yıllık temizlik öneriyoruz denildi. İsterseniz iptal edebilirsiniz ama 1 yıl içinde kullanmalısınız denildi.

Zafer
27 Mart 2024 21:20
Bosch Kurutma Makinesi Yapılmayan Periyodik Bakım.

Dilan

25 Mart 2024 12:11

Gulin
04 Haziran 2024 12:16
Zafer sonucu yetersiz buldu

Kurutma Makinesi Bakım Ücreti Alındı, Hizmet Sunulmadı Ve Bilgilendirme Yapılmadı

Zafer
08 Temmuz 2025 15:30