Veli sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Markası Hayal Kırıklığı Oldu!

Bosch Markası Hayal Kırıklığı Oldu!
03 Haziran 2024 01:39

Eylül 2023'te, 'Kayalar Bonmarşe Ticaret Bosch Yetkili Satıcısı' mağazasından, Bosch marka WGA244XSTR model, 1400 devir, 9 kg, gri renk çamaşır makinesi için 23.739 TL ödeyerek satın alım gerçekleştirdim. Bu makine, satıcı tarafından bize o dönemin en iyi seçeneği olarak pazarlandı ve depoda bekletebileceklerini belirttiler. Ancak, 18 Mayıs 2024'te makineyi teslim almak istediğimde, stoklarında bulunmadığını ve üretiminin durdurulduğunu öğrendim.

Mağaza, WGA142ZXTR modeli olan ve özellikleri önceki ürünle aynı olmayan bir makine ile değişim yapmayı teklif etti. Üstelik, geriye kalan farkı 830 TL olarak iade edeceklerini belirttiler. Ancak, bu değişim teklifi kabul edilemezdi çünkü önceden satın aldığım ürünle aynı özelliklere sahip olmayan bir ürünle değişim yapılmak isteniyordu.

Defalarca itiraz etmeme rağmen, mağaza beni sürekli olarak aynı makineyi tekrar üretecekleri konusunda oyaladı. Ancak, 18 Mayıs'ta evlendim ve hâlâ makinenin işleme alınmadığını ve yerine 1200 devirlik bir makine göndermeye ısrar ettiklerini belirtmek isterim.

Mağduriyetimiz giderilemediği gibi, makinesiz kaldığımız için mecburen bu değişimi kabul etmek zorunda kaldık. Ancak, bize sunulan fark fiyatı olan 830 TL'nin, benzer özelliklere sahip diğer ürünlerin fiyatlarıyla karşılaştırıldığında oldukça komik olduğunu belirtmek isterim. Mağazada diğer ürünleri incelediğimde, 1200-1400 devir arasında olan benzer ürünlerde 6-7 bin TL'lik bir fiyat farkı olduğunu gözlemledim.

Bu durum karşısında yaşadığım hayal kırıklığını ve mağduriyetimi dile getirmek istiyorum. Satın aldığım ürünün özelliklerine uygun şekilde ve yaşadığımız mağduriyetin telafi edilmesini talep ediyorum.

Bütün beyaz eşyalarımı aynı mağazadan satın aldım ve peşin ödeme yaptım, bu şekilde mağdur edilmek gerçekten çok üzücü. Bosch marka bizim mağduriyetimizi hiçbir şekilde gideremedi.

03 Haziran 2024 10:25 (Şikayetten 8 saat sonra)

10 Temmuz 2024 03:06

İletişime geçildi, ancak herhangi bir çözüm sunamadınız. Ben yine mağdur olduğumla kaldım. Aynı şeyleri tekrarlayıp durdu mağazanız. Bosch markasını önermiyorum kimseye. Müşteri memnuniyeti, ilgi alaka sıfır. Bosch markası olarak mağduriyetimi gideremediniz üzgünüm. Başka yollara başvuracağım.

Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Aynur
11 Temmuz 2024 15:33
Adnan sonucu yetersiz buldu

Adnan
05 Nisan 2024 17:38
Bosch Çamaşır Makinesi Kırışıklık Ve Yıpranma Sorunu
Kursad sonuçtan hiç memnun değil

Kursad
19 Ocak 2024 20:42