Bosch Marka Çamaşır Makinesi Yanık Kokusu

24 Ocak 2024 15:09

Bosch Marka çamaşır makinemin arka kısmından yanık kokusuna benzer bir koku geliyor. Sorunun ne olduğunu öğrenmek istiyorum? Daha önce böyle bir şey yoktu. Koku fotoğrafını paylaştığım yerden geliyor büyük ihtimalle. İlk defa başımıza geliyor. Lütfen en kısa sürede çözüme ulaştırın.

24 Ocak 2024 13:25
Bosch Marka Çamaşır Makinesi Yanık Kokusu

Koku fotoğrafını attığım yerden geliyor büyük ihtimalle

24 Ocak 2024 15:16 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Songül sonuçtan hiç memnun değil

Songül

10 Aralık 2023 23:28
İrfan sonuçtan memnun

İrfan
28 Temmuz 2024 17:09
"Merkez müşteri temsilcisi ilgilendi sağ olsun gelen Çorlu merkez servis serhat elinden geleni yaptı Bosch markasında kalmak isterdim ama Bosch kullanıcısı olduğum için ekonomik olarak yardım indirim isterdim ama yapılmadı hasarım büyük olduğu için çok yüksek maliyet çıktı yenisini alacağım mecburen elimdeki de hurdaya gidecek inşallah Bosch hurdada görünce pırıl pırıl makineyi prestijini etkilemez çizik dahi yoktu makinede ama kartlar yanıktı"
Bosch Marka Çamaşır Makinesinin Kart Yanması Sonucu Mağduriyetim
Zekiye sonuçtan hiç memnun değil

Zekiye
15 Ekim 2024 14:36