Cemal sonucu yetersiz buldu

Bosch Keşif İçin Servis Talebi

Cemal
28 Temmuz 2024 19:21

Bosch multi kaset tipi klima almayı düşünüyorum. 22 Temmuz günü Bahçelievler Yıldırım Beyazıt Caddesindeki mağazaya gidip keşif için servis talep ettim. Özellikle saat 18-20 arasında olacak şekilde kayıt yaptırdım. Ertesi günü arandım, evde misiniz servis için gelecekler diye. Saatini özellikle vurguladım, cumartesi günü için anlaştım. Cumartesi servis beklerken teknik servisiniz tarafından tekrar arandım. Talebiniz yeni düştü, kayıt oluşturacağız diye. En erken Haftaya salı günü gelir dediler. Birbirinden habersiz, tutarsız çalışanlarınız var. Müşteriyi hiç dinlemiyorlar ve sadece bildiklerini yapıyorlar. Ben de şikayetimi iletip servis talebimden de klimanızı almaktan da vazgeçtim. Pek ilgileneceğinizi zannetmiyorum ama yine de şikayetçiyim. Cemal E******. 0535*****79

29 Temmuz 2024 10:36 (Şikayetten 15 saat sonra)

Gizem
20 Temmuz 2023 12:28

Söz Verilen Montaj Süresi Aşıldı, Mağdur Edildim

Tunahan
31 Temmuz 2025 19:52
Aynaz sonuçtan hiç memnun değil

Aynaz
10 Ağustos 2024 13:04