Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi: 3 Yıl Süren Sorunlar Ve Çözülmeyen Problemler!

Tarık
13 Eylül 2024 17:10

Bundan tam 3 yıl önce Bosch marka (WIM64 - WGA142X1TR model) çamaşır makinesi aldık. Daha ilk ayda makine sıkma yaparken aşırı gürültü çıkarmaya başladı. Talebimiz üzerine farklı zamanlarda 3 defa servis geldi ama sorunu çözemedi. 4. Sefer geldiğinde makinenin kazanını değiştirdiler. Değişimden sonra sorun kısmen (yine tamamen değil! ) düzelmiş oldu ancak bu kez de çamaşırlara pas lekesi gelmeye başladı. Bu sefer bu konuyla ilgili servis çağırdığımızda 'motorun içinde önceden deneme suyu kalmıştır. Birkaç yıkama sonra düzelir' dediler. Ancak sonraki yıkamalarda da herhangi bir düzelme olmadığı gibi makine pas atmaya devam etti ve bu sürede birçok çamaşırımız da heba oldu. Bu pas konusu için 1 defa servis geldi ancak sorun devam ettiğinden biz yine servis talep ettiğimizde marka bize; artık servis göndermeyeceklerini, eğer istersek parasıyla servis gönderebileceklerini söylediler.
Bizim pas problemimiz hala devam ediyor. Biz alırken güvendiğimiz için 'Bosch' marka tercih ettik ama markayla muhatap kalıp başımızı fazlasıyla ağrıttık. Sorun hala devam ediyor. Bizim bir tek sorunumuzu 3 yıllık verdikleri garanti süresi içinde çözmeyi başaramadılar. Yalandan git gellerle oyalayıp durdular. Kendilerinden ve hiçbir donanımı olmayan, lakayıt, mesleki bilgiden tamamen uzak servislerinden şikayetçiyim.

14 Eylül 2024 10:39 (Şikayetten 17 saat sonra)

Özlem
29 Ocak 2024 16:55

Bosch Çamaşır Makinesi Sürekli Arızalı Ve Servis Çözemiyor

Şeyda
03 Eylül 2025 13:26
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Ersin
10 Ocak 2024 23:51

Kurtuluş
04 Haziran 2024 08:38
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Sinem
22 Temmuz 2023 23:26