Mertcan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabında Göçük Ve Ses Sorunları

11 Aralık 2024 23:57

07.12.2024 tarihinde Yetkili Servis tarafından kurulan KGN86AID2N buzdolabında üretim hataları var. İç rafta bir hasar vardı, servis yenisinin siparişini verdiğini ve getireceğini söyledi. Ancak dolabın üst ve alt kapaklarında üretim hatalı göçükler mevcut, ben 7 farklı göçük saydım. Araştırdığımda birçok kişinin bu göçük sorununu yaşadığını gördüm. Bu göçükler beni çok rahatsız ediyor. Resmen dolabın kapaklarının her yerinde göçük sebebiyle bakarken dalgalanmalar oluyor, ayrıca dolabın sesinde yükseklik olduğunu düşünüyorum. Sıfır aldığım bir üründe birçok sorun yaşamak, gerçekten Bosch markası konusunda beni şüpheye düşürdü. Üstelik daha yeni 2 adet Bosch marka bulaşık makinesi de aldım. Bosch kalitesine ve markasına güvenen biriyim. Buzdolabındaki bu sorunların çözümü ve ürünün hatasızı ile değiştirilmesini talep ediyorum.

12 Aralık 2024 09:30 (Şikayetten 9 saat sonra)

24 Aralık 2024 19:14

Kesinlikle Çözüm sunmadılar üründe Göçükler var buna yardımcı olmadılar Üstüne bir de Ücret istediler, Üründe Yüksek ses ve hiç kesilmeyen bir başka ses daha var 2 farklı ses sorunum olmasına rağmen gelen servis sesi daha duymadan dolap şu anda çalışmıyor çalışmasını beklesek 1 saat sürer deyip incelemeden gitti servis evden çıktıktan 2 dakika sonra yine aynı sesler gelmeye devam etti bekleyelim dememe rağmen tenezzül edip beklemedi bile ve Bosch markasını bir daha kesinlikle ne tavsiye ederim ne öneririm tüm çevremde Bosch markasının nasıl mağdur ettiğini anlatacağım.

Atakan sonuçtan hiç memnun değil

Atakan
02 Haziran 2025 17:46
Bosch Buzdolabında Tekrarlayan Kapak Göçükleri Ve Garanti Sorunları Yaşadım
bosch-buzdolabinda-tekrarlayan-kapak-gocukleri-ve-garanti-sorunlari-yasadim-5.jpg
bosch-buzdolabinda-tekrarlayan-kapak-gocukleri-ve-garanti-sorunlari-yasadim-4.jpg
Dinçay sonuçtan hiç memnun değil

Dinçay
26 Ocak 2024 18:50

Aykuthan
01 Eylül 2025 21:19
Bosch Buzdolabı Kapaklarında Tekrar Eden Renk Değişimi Ve Çökme Sorunu
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
14 Temmuz 2025 20:39
Bosch Buzdolabı Defalarca Göçüklü Geldi Çözüm Bulunmadı
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
04 Kasım 2024 16:06