H. Avcı sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı LED Işık Sorunu Ve Garanti Süresi Mağduriyeti

25 Aralık 2024 15:58

Ailemizde yıllardır hep Bosch ürünleri kullanılır. Bu itibarla 2019 yılında eski Bosch buzdolabımı yine KGN56VW30N buzdolabı ile değiştirdim. Bu tarihten sonra tam da garanti süresi bittiğinde, sonradan öğrendiğim kadarıyla ve Şikayetvar'daki yazışmalara baktığımda bu model için kronik olan LED iç ışığı ve yan ışık birden arızalandı. Hatta bir gün çalışmadı ertesi gün düzeldi vs. Bosch markasının kalitesine güvenerek aldım fakat buzdolabında LED lambaları yanmıyor. Garantinin olmadığından bu kronik olan arızanın onarımı servis ücreti karşılığında olabileceği ve yedek parçanın da ücretinin alınacağı zikredildi. Ancak kullanıcı hatası olmayan bu durumda Bosch yetkililerinin bir çözüm bulması gerektiğini düşünmekteyim. Gerekli hassasiyeti göstereceğini umuyorum. Bu durumla alakalı mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

25 Aralık 2024 17:29 (Şikayetten 1 saat sonra)

30 Aralık 2024 14:36

Kurda, “neden boynun (ensen) kalın? ” demişler; “işimi kendim görürüm de ondan” demiş. Bu minvalde yukarıda anlattığım şekilde mağduriyet yaşayan beklenti sorunun çözüleceğini ummasın, yedek parça vs alıp gereğini yapsın olumlu olmasını beklemek hayal zira...

Gökhan

Selam bu bozulan parça tam neredeydi kapi sensör bende de aynı arıza var sökmem gereken parçanın yerini bulamadım kapıda

Devran sonucu yetersiz buldu

Bosch Buzdolabında Kronik LED Arızası