Bosch BCS712XXL Hep Aynı Sorunlar

12 Eylül 2024 13:362.607
Emrah'ın Teşekkür Mesajı
Sorunum ivedi şekilde çözüldü teşekkürler özellikle Manisa Kula servisindeki teknisyen Oğuz bey çok iyi ilgilendi parça tedarik edildi.

BCS712XXL ürünü alalı 1 yıl olmadı ama ürün epeydir böyle, artık canımı sıkmaya başladı. Servise de götürmek istemiyorum, kullanım hatası deyip yollayacaklar. Buraya baktığımda neredeyse herkes aynı şikayetlerden bahsediyor. Markaya güvenip dünya paralar veriyoruz. Ben bu parçanın bana tedarik edilmesini istiyorum.

12 Eylül 2024 13:57 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Emrah
17 Eylül 2024 17:52

9 Aralık 2024 23:564.688

Merhabalar, RI42023000000618 fatura numaralı, 04.04.2023 tarihli Bosch online'dan almış olduğum BCS712XXL dik süpürge ür...

20 Şubat 2024 08:401.752

BCS712XXL Bosch dikey süpürgemin bağlantı noktasının tırnağı kırıldı ve servis açtırmak zorunda kaldım. Servis ile telef...

Bosch BCS712XXL Bosch Dikey Süpürge

Bosch Elektrikli El Aletleri Bosch Unlimited 7 BCS711XXL Almam Pişmanlık Mıydı? Cevap Verin.

26 Temmuz 2024 11:407.255

"İlgileri için teşekkür ederim"

1 Destek

Bosch Elektrikli El Aletleri Bosch Markasının Hatalı Üretilen Ürünleri Hakkındaki Duyarsızlığı

15 Nisan 2024 08:381.756

Bosch BCS 711 EXT marka süpürge aldım. Süpürgenin teleskopik parçasının ek yerleri çatladı. 06/03/2024 tarihinde servis ...

Tümünü Gör
Bosch Aqua 7 Başlık Sorunu

Bosch Aqua 7Başlık Sorunu

Ceyda
Bosch Dikey Süpürge Çalışmıyor!

Bosch DikeySüpürge Çalışmıyor!

Yüsra
Bosch Unlimited Serie 6 Şarj Sorunu

Bosch UnlimitedSerie 6 Şarj Sorunu

Berk
Bosch Unlimited Kronik Bağlantı Kırılması

Bosch UnlimitedKronik Bağlantı Kırılması

Fatih
Bosch Şarjlı Süpürge Borusu Kırıldı!

Bosch ŞarjlıSüpürge Borusu Kırıldı!

Rabia

Öne ÇıkanKonular