Samet sonuçtan hiç memnun değil

Bosch 3000 Klima Kurulumu Sorunu

29 Eylül 2023 10:09

Bosch 3000 klima aldım. Servis kurulum için 20.09.2023 'te eve geldiler. Kurulumu yaparken yanlarında vakum cihazının olmadığını fark ettim. Vakumlama yapılıp yapılmayacağını sorduğumda yapmadıklarını gerek olmadığını söylediler. Israrla bunun önemli bir işlem olduğunu söyledim. Klimacı arkadaşımın özellikle vakumlaya dikkat etmem gerektiğini söyledim. Buna karşılık 'her yiğidin farklı yoğurt yiyişi vardır', 'o zaman yetkili servisi o alsın', 'şu kadar yıldır klimacıyım bir sorun olmadı' tarzında cevaplar aldım. Ve klima vakum yapılmadan kuruldu ve çalıştırıldı.

Müşteri hizmetlerini aradığımda tam 2 hafta beni oyaladı ve cevapları ne olsun? Servis vakumla yaptığını söylüyor. Ben yalan mı söylüyorum çalıştırmadığım klima hakkında? Servisin apaçık yalan söylüyor ve siz de buna destek oluyorsunuz. Ürünü sat sonra hiç ilgilenme. Servisi ayrı kötü kendileri ayrı.

29 Eylül 2023 10:59 (Şikayetten 50 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

29 Eylül 2023 13:53

Merhaba, Yapmış olduğumuz görüşmede detaylı bilgiler tarafınıza aktarılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

29 Eylül 2023 14:53

Böyle rezil bir firma olamaz. 1 hafta boyunca inceleme yapılmış. Servise ve servis sorumlusuna sormuşlar onlar vakumlama yaptık diyormuş. Olay benim gözümün önünde oluyor benim şikayetimi değil de evinde oturan servis sorumlusu ve yalan söyleyen yetkili servisi dikkate alıyorlar. ;Ben zaten vakumla yapılmadı diye rüyamda gördüm herhalde 1 günlük klima için şikayet oluşturdu. İnsan az aklını kullanır niye böyle şeylerle uğraşayım vakumlama yapılsa? Alenen yalan söyleniyor ve yalana ortak olunuyor. Madem vakumlama yapıldı alın ürünü inceleyin diyorum onu da yapmıyorlar. Müşterisinin arkasında durmayan böyle firmalardan mal almayın. Uzak durun. İsmine güvendik hata ettik

21 Eylül 2023 16:56
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
12 Temmuz 2023 12:21
Bekir sonuçtan memnun

Bekir
26 Eylül 2024 13:26
"Denizlide ki yetkili servis, durumla ilgilendi ve problemleri giderdi. Teşekkürler"
Bosch Climate 2000 Klimanın Kurulumunda Yaşanan Sorunlar
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Servis Sorunları Ve İade Sürecinde Yaşanan Memnuniyetsizlik

Onur