2. Kez Kırılan Plastik Aksam Bosch Bcs712xxl Şarjlı Dik Süpürge

2. Kez Kırılan Plastik Aksam Bosch Bcs712xxl Şarjlı Dik Süpürge
04 Ocak 2024 23:55

Bosch BCS712XXL Şarjlı Dik Süpürge Unlimited modelini satın alalı 1 yıl oldu. İkinci kez plastik parçaların kırılması sebebiyle kullanılamaz hale geldi. İlk kırılan parça, toz haznesinin gri plastik tırnağıydı; bu parça kırıldığı için toz haznesi yerinde durmuyordu. İkinci kırılan parça ise süpürge ile boruyu birbirine bağlayan plastik parçaydı; bu parça çatladığı için borusu sürekli çıkıyor. İlk kırılan parçayı servisten satın aldım fakat ikinci parça için ödeme yapmak istemiyorum. Bu parçanın tedariği konusunda Bosch'tan mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Ürün kullanımı kolay ve işlevini iyi yerine getiriyor; ancak plastik parçaların daha kaliteli olması gerektiğini düşünüyorum. Benzer problemleri yaşayan birçok kişinin bu durumu burada dile getirmesi, ürünün plastik aksamının kalitesinin iyileştirilmesi gerektiğini ortaya koymaktadır. Hiç kimse motor arızasıyla ilgili şikayette bulunmazken, plastik parçaların kırılmasına yönelik birçok şikayet mevcut.

05 Ocak 2024 09:56 (Şikayetten 10 saat sonra)

29 Ocak 2024 19:40

Markaya yardımlarından dolayı teşekkür ederim servis iki kez geldi ilgilendi parça stoklarda yoktu, tedariği sağlandıktan bir gün sonra iletişime geçip eve gelip parçayı değiştirdiler

Erkan sonuçtan çok memnun

Erkan
03 Şubat 2025 11:26
"Bosch müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutarak kurumsal bir firma olduğunu gösterdi. Bosch gibi kurumsal ve çalışkan markalara bu ülkenin ve insanlarımızın ihtiyacı var. Teşekkürler Bosch"
İrem sonuçtan çok memnun

İrem
02 Mayıs 2024 08:59
"Bosch Genel Müdürlük çalışanı ilgili hanımefendiye ilgisinden ve pozitif yaklaşımından dolayı teşekkür ederiz. 1 günde hızlıca ürün parça değişimi ücretsiz olarak gerçekleştirildi."
Bosch Unlimited 7 Serisi Süpürge Kronik Mandal Sorunu
Okan sonuçtan çok memnun

Okan
12 Ağustos 2024 10:29
"Ürün genel merkezden Hatice hanımın desteği ile kırık parça yenisi ile değişim yapıldı herhangi bir ücret alınmadı teşekkürler."
Bosch Elektrikli El Aletleri Bosch Dikey Süpürge Şikayeti
Bosch Elektrikli El Aletleri Bosch Dikey Süpürge Şikayeti
Derya sonuçtan çok memnun

Bosch Unlimited 7 Şarjlı Beyaz Süpürge

Derya
25 Şubat 2024 17:00
"Mağdur edip ilgisiz davranmadıkları için teşekkür ediyorum bir kez daha anlıyorumki iyi bir firmadan alışveriş yaptım ve bunun için mutluyum ❤️"
Bosch Unlimited 7 Şarjlı Beyaz Süpürge
Ugur sonuçtan çok memnun

Ugur
07 Mayıs 2024 12:43
"Şikayetim sonrası Bosch yetkilileri hemen iletişime geçerek yardımcı oldular. Ürünü inceleyip hasarlı parçayı yenisi ile değiştirdiler. Daha önce markanın başka ürünlerinde yaşamış olduğum sorunları da çözmüşlerdi. Bu sebeple müşteri memnuniyeti açısından Bosch markalı ürünleri kullanmaya ve tavsiye etmeye devam edeceğim. Teşekkürler..."
Bosch Elektrikli El Aletleri Bosch Şarjlı Süpürge Bir Yılda Kırılması Ve Garantiye Girmemesi

Bosch Kategorileri