Recep sonuçtan hiç memnun değil

Bmw1250 GS Adv 11.000 Km Motor Mekanik Arıza Ve Değişim Talebi

25 Nisan 2024 14:30

2023 yılı Ocak ayında ön ödemesini yaptığım ve sabırsızlıkla 6 ay beklediğim dünya devi BMW firmasına ait en çok beğenilen R1250GS ADV motosikletim, 11.000 km'deyken Çanakkale seyahatim sırasında sürüş esnasında çok ürkütücü sesler çıkararak şerit içerisinde durmuş ve beni hayati bir tehlike içerisinde bırakmıştır.

Bu durumu, aracı satın aldığım İzmir'deki Özgörkey firmasına bildirdim. Kendileri Borusan ile iletişime geçerek bana tahsis edilmek üzere bir ikame araç ve çekici ile gelerek motosikletimi teslim almışlardır.

Yapılan incelemeler sonucunda Özgörkey tarafından telefonla aranarak motosikletin sol pistonunun kırıldığı bilgisi verilmiştir. Arıza ile ilgili incelemenin devam ettiği ve nihai kararın en kısa süre içerisinde tarafıma bildirileceği ifade edilmiştir.

Ancak yedi hafta geçmesine rağmen ne Borusan ne de Özgörkey firması tarafından herhangi bir bilgilendirme yapılmamıştır.

Yaptığım araştırmalar ve BMW motor camiasından edindiğim bilgilere göre benzer arızalarla karşılaşan kişilerin, BMW firması tarafından mağdur edilmediğini ve sorunun birebir sıfır motor ile giderildiğini öğrenmiş bulunmaktayım.

Konuyla ilgili tüm BMW yetkililerine şimdiden teşekkür eder, mağduriyetimin en kısa zaman içerisinde giderilmesini talep ederim.

25 Nisan 2024 14:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Yorumlar (7)

Yasin
Yasin

Merhabalar aynı konuyu bende 2024 F800GS için yaşıyorum. Sandık motor mu takıldı yoksa sıfır motosiklet mi edindiniz teşekkürler.

İsmail
İsmail
Şikayeti Çözüldü

Uzun zaman geçmiş ama mağduriyetiniz giderildi mi acaba?

Recep

Evet giderildi birebir değişimi oldu

Akın
Akın

Sonuç var mı? Yoksa BMW pişmanlığıdır?

Recep

Pişmanlık olmadı birebir değişimi sağlandı

İbrahim
İbrahim

BMW değil ama BMW Türkiye Motorrad pişmanlıktır. Kimsenin kimseden haberi olmayan, kurumsal ciddiyetin olmadığı klasik Türk şirketi. Tam 10 aydır bu sorunla uğraşıyorum. Yok Almanya'ya kayıt açtık, yok onlardan cevap gelmeden hareket edemeyiz, Almanya'ya mail atıyorum anlıyorum ki tüm hikayeler yalan

Bmw1250 GS Adv 11.000 Km Motor Mekanik Arıza Ve Değişim Talebi
Recep

Henüz hala bir cevap alamadım sonucu buraya bildireceğim olumlu ya da olumsuz malının arkasında duracaklar mı yoksa başka bir şey ile mi gelecekler

Emrah sonuçtan çok memnun

BMW R1250GS Motosikletimde Ciddi Motor Arızası Ve Güvenlik Sorunu Yaşadım

Emrah
19 Ağustos 2025 13:00
"Temmuz ayında gerçekleştirdiğimiz Yunanistan turu dönüşünde İzmir-Bursa otobanında motorumuz arızalandı. İlk andan itibaren BMW Yol Yardım bizlere destek oldu, aracımız çekiciyle Bursa Teknik Oto1’ e ulaştırıldı ve aynı gün ikame aracımız tahsis edilerek Antalya’ya dönüşümüz sağlandı. Yeni motorumuza kavuşma süreci uzun ve sancılı olsa da, bu yolculukta bizlere destek olan değerli isimleri anmadan geçemeyeceğiz: 👉 Gece gündüz demeden bizleri bilgilendiren, doğru tespitleriyle süreci yönlendiren Bursa Teknik Oto1’den B** B** 👉 Aylar süren değişim sürecini sabırla ve büyük bir özveriyle yöneten M** A** 👉 Motorumuzun transfer ve teslimat sürecini sorunsuz şekilde gerçekleştiren M** K** ve Ö** Ş**' e Teşekkür ederiz. En büyük teşekkür ise her aşamada yanımızda olan, müşteri memnuniyetini ön planda tutan BMW Türkiye’ye. Bir kez daha söylüyoruz: İyi ki BMW! 🏍️💙"
Taner sonuçtan hiç memnun değil

BMW Borusan’dan Uzayan Servis Ve İkame Araç Sorunu

Taner
31 Ağustos 2025 11:03
Abdullatif sonuçtan hiç memnun değil

Abdullatif
28 Temmuz 2023 13:57