Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

BMW Servisinde Müşteri Memnuniyetsizliği

24 Ekim 2024 20:15

18 Ekim'de BMW aracın ön fren balatalarının değişimi için Borusan Oto Bodrum'a gittik. Aracın 11.30'daki tesliminden sonra, bizi 3 km ötedeki şehir merkezine vale araçla bırakamadılar. Araç yarım saat sonra gelir, başka araç teslimine gitti, yok havaalanına gitti gibi sudan bahanelerle bizi 3 saat oyaladılar. Aracı da iş bitimi yıkamadan, tüm kirleriyle bize teslim ettiler. Güya yıkama sırası 2 saat sürüyormuş, aç karnına orada bekleyemezdik. Bize sürekli taksiyle gidin dendi, çünkü 3 litre benzin, 3 litre yıkama suyu harcamak istemediler. Beni arayan müşteri memnuniyetinden sorumlu bayan, 'Ben asker kızıyım, şikayet yazsanız bile yine bana gelecek, kimi kime şikayet ediyorsunuz?' der gibi bir tavır takındı. 12.145 TL almayı biliyorlar ama hizmete gelince tam bir fiyasko. Bize bu durumu yaşatanlara ödediğim parayı helal etmiyorum. Daha sonra bana 'Aracı getirin, detaylı yıkayalım' teklifi yaptılar. Yıkamada harcanacak alkali deterjanla bu servis yıkanıp temizlenirse daha uygun olur. Buraya gidecekler taksi parasını yanlarına alıp, ıslak bir bezle gitsinler. Müşteriyle dalga geçen bu çalışanlardan şikayetçiyim.

25 Ekim 2024 09:08 (Şikayetten 12 saat sonra)

27 Ekim 2024 10:54

İletişime geçen olmadı, hatalarını kabul edip özür bile dileyemediler, ödemeyi botopay de yaptım, kağıdı bitmiş fiş bile veremediler, elimde ödeme bilgisi de yok, vurdumduymazlığı siz görün, bu yüzden yaptıkları ankete de 0 verdim, -1 yoktu!

Borusan Oto'da Garanti Kapsamı Sorunu Ve Yüksek Fiyatlar

Emre
30 Mart 2025 21:57
Emin sonuçtan hiç memnun değil

Emin
09 Mayıs 2024 11:43
Serra sonuçtan memnun

Serra
07 Ekim 2024 12:38
"Avcılar Borusan'daki Necat bey ve Tuğba hanıma teşekkürler"
Erdoğan sonuçtan hiç memnun değil

Erdoğan
03 Aralık 2024 00:17