Bimcell Yurt Dışı Tüm Dünya Paketi Aldım Ama Yurt Dişini Arayamıyorum

16 Ekim 2023 14:52

15.10.2023 tarihinde 4444551 müşteri hizmetlerini aradım ama ulaşamadım. Pazar çalışmıyorlar sanırım. Sonra kendim Türkiye'den yurt dışını aramak için paket yüklemek istedim. Bimcell mobil üzerinde tüm dünya paketi yükledim ama bu paketle sadece yurt dışında iken konuşma yapabiliyormuşuz ben bunu bilmiyordum 60 dakika bir aylık Türkiye'den yurt dışını arama yapabilirim sandım ve 150 TL yükleme yaptım tüm dünya paketi aldım fakat ben Türkiye'deyim. Paket içeriğinde yurt dışındayken arama yapmak için geçerliymiş şu an mağdur durumdayım. Param gitti işe yaramayan bir paket şimdi ben Türkiye'den yurt dışını aramak istiyorum. Bu yüzden yanlış bir paket yüklemesi yaptım paket hiç kullanmadım dünden beri. Zaten Türkiye'deysem nasıl kullanacağım boşa bir 150 TL lik kullanamadığım bir yükleme yapıp paket almış oldum. Müşteri hizmetlerini bugün 16.10.2023 te aradım bu sefer paketin yurt dışındaysanız arama yapmak için olduğunu söyledi. İptal edilmesini istedim. Olmaz dedi. Bu yüzden paketimin iptal edilmesini talep ediyorum. Ücretinde lira yükleme bölümüne yansıtılmasını talep ediyorum.

29 Ekim 2023 16:27

Bimcell'den 28ekim de internet paketi yüklemesi yaptım kredi kartı ile para çekildi ama yükleme yapılmadı hafta sonu cumartesi pazarda müşteri hizmetleri çalışmıyor soru da soramıyorum param alındı 2 gündür interneti de yok bu asıl bir hat hattı degiştiricemn yani geçiş yapacağım artık bir sürü şikayetim var bimcelde kesinlikle tavsiye etmiyorum

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2023 21:39

Tuncay
09 Haziran 2023 17:20
Cep Tel Tarife Bimcell Sorunu
Şefika sonuçtan hiç memnun değil

Şefika
27 Ağustos 2023 00:50
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Yeşim
03 Haziran 2023 11:23