Kubalı
30 Temmuz 2024 19:54

Küçükyalı Kadir Has Caddesi'indeki BİM'e gidip fişteki ürünleri aldım. Kasaya gittim, aldığım silikon tabancasının altında 199 TL yazıyordu. Görüldüğü gibi kasada 279 TL geçtiğini gördüm. İtiraz ettim. Bana ürünün fiyatı budur, bu etiket ince olanın dendi. Ben de kalın olanın fiyatı nerede dedim, bana verdikleri cevap onun etiketi yok, yanlış olmuş. Ben yetkiliyle görüşmek istediğimde gençten kabadayı vari bir arkadaş geldi ve yetkilinin olmadığını söyledi. Ben müşteri gördüğü etiketten ürünü alır dedimse de elimden fişi alıp yan kasadan ürüne bakmak suretiyle bana bu başka ürünün fiyatı dedi. Ben ısrarla yetkiliye ulaşmak istediğimi belirtsem de bu arkadaş bu sefer yetkilinin kendisi olduğunu söyledi. Hani yetkili izinliydi dediğimde bana kaba sözlerle cevap verdi. Bütün ürünleri iade edeceğimi söyledim. Bu sefer de fişi bulamadım. Sonra fişimi kendisinin aldığını söyledim, bana hayır size verdim dedi. Sonrasında yan kasaya gittiğimde fişimi ararken buruşturulup alttaki çöp kutusundan fişime ulaştım. Hani sen almamıştın bir de çöpe atmışsın dediğimde ben nereden bileyim senin fişini dedi. Şimdi bu BİM kadar kalitesiz personel çalıştıran firma görmedim. Carrefour'da gördüğün etiketten farklıysa fiyat, o fiyatı uygulayıp bir de özür diliyorlar. BİM'de hakaret, kabadayılık, lakayıtlık, ilgisizlik her şey var.

Murat
Murat

Adam hakli dostum etikette yazan 30w aldığın ürün 60w

Etikette 30w üründe 60w yazıyor

17 Kasım 2024 19:06