Zehra
31 Mart 2024 13:34

Satılmayan ürünler için zorla sipariş giriliyor. Bizden aktif satış yapmamız bekleniyor. Aktif satış yapmamıza rağmen müşteriler tarafından sayısız hakarete uğruyoruz. Bu durumu da sineye çekiyoruz. Bir ay içinde satılmayan son kullanma tarihleri geçmiş ürünleri kendi cebimizden ödemek zorunda kalıyoruz. Neden envanterin iyi olması için satılmayan ürünlerden fazlasıyla sipariş veriliyor, anlamıyorum. Üstelik 'Aktif satış yapın' denilerek dalga geçer gibi bir tavır sergileniyor. Müşteri bana hakaret ederken, 'Müşteri her zaman haklıdır' anlayışıyla hareket ediliyor. Ne bu şirkete ne de yöneticilere hakkımı helal etmiyorum. Tüm çabalarımız hiçe sayılıyor ve etiket sisteminden dolayı müşterilerin söylemedikleri kalmıyor. Peki, biz neden tüm bu zorluklara katlanıyoruz? Kendimize hakaret edilmesini mi seviyoruz? Evleneceğim, ev yapacağım, çeyiz alacağım diye sabrediyordum ama artık dayanacak gücüm kalmadı. Bu sistem psikolojimi bozdu. Attığım fotoğraflar, ödediğim son kullanma tarihleri geçmiş ürünler... Bütün bunlar bize ve cebimize günah değil mi?

Seyda
16 Kasım 2023 20:23

Hulya
26 Mart 2025 13:56

Küflü Ürün İçin Değişim Talebim Reddedildi

Yaşar
21 Nisan 2025 23:51
Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

Zeliha
01 Ocak 2024 18:19