İsmail sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2023 22:20

Bellona markasından yeni evlendiğim için, evim için koltuk takımı, yemek odası ve yatak odası takımı satın aldım. Ürünlerin kalitesi, showroomda gösterilen ile farklı. Gelen ürünler, servisi ve satış sonrası hizmetleri çok kötü. Bu zamana kadar evime 5 ya da daha fazla servis geldi, evimdeki eşya parça parça, örneğin: gardırop kapağı, koltuk kolu, masa tablası değişti ancak sonuç hiç değişmedi.

Koltuksuz bile kaldık ve hatta yanlış ürün bile getirip götürdüler. Hiçbir şeyi düzeltemediler. Ev yamuk bile dediler. Montajlayamadıklarına 'abi o kadar olur ya ölümlü dünya' dediler; kırık, yırtık, sökük getirdiklerine 'seninle yaşlanmayacak ya abi ne olacak, yenisi de aynı olacak' dediler.

Hatta ve hatta 'ya şimdi biz senden bu ürünü aldık, başkasına götüreceğiz' dediler. Çalışan bir insan olarak hem ödediğim paranın hakkını alamamak, hem bunca stresin için de bir de hakkımı savunmak için mücadele etmek beni fazlasıyla yordu. Bu eşyaların daha 1 aylık kullanılmadığını da bilin.

21 Ekim 2023 22:25 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

25 Ekim 2023 10:01

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, bellona Müşteri Hizmetleri

25 Ekim 2023 11:16

Gerekli bilgi aktarımı yapıldı ancak daha herhangi bir çözüm üretilmedi.

03 Ocak 2024 19:49

Beni sürekli arayıp size hediye verelim, Şikayetvar'dan şikayetinizi kaldırın demeyin. Tüketici hakem heyetinde devam eden bir sürecimiz mevcut, defalarca telefonda da belirttiğim gibi ben hediyenizi istemiyorum.

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet

16 Haziran 2023 20:32
Selma sonuçtan çok memnun

Selma
03 Kasım 2023 23:19
"Henüz sonuçlanmadı sonuçlanmasını bekliyorum"
Eren sonuçtan çok memnun

13 Kasım 2023 07:52