Metehan sonuçtan çok memnun

Bellona Ürün Kargoya Verilmemesi

20 Eylül 2023 22:32
Metehan'ın Teşekkür Mesajı
“Dilek hanıma teşekkürler ederim”

Bellona internet sitesinden 31 Temmuz'da almış olduğum 42f728121545706695 referans numaralı yatak siparişim alırken teslim süresinin 20-30 gün demesine rağmen 50 gün oldu ve hala bir gelişme yok. Müşteri hizmetleri aradığımda her seferinde farklı cevaplar veriyorlar. Yani yatak var mı yok mu, varsa ne zaman elime ulaşır, belli değil anlayamıyorsunuz. Bellona markasına güvenerek yapmış olduğum alışverişten pişman oldum. Bir daha yapar mıyım veya birine önerir miyim, asla. Aldığım yatağın en kısa sürede teslim edilmesini istiyorum.

20 Eylül 2023 22:35 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

21 Eylül 2023 10:29

Tuğçe hanıma ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum

25 Eylül 2023 09:00

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, bellona Müşteri Hizmetleri

25 Eylül 2023 11:27
Bellona Ürün Kargoya Verilmemesi

Tuğçe Hanım' la görüşmeden sonra bugün müşteri hizmetleri beni aradı ve yatağımın Ekim ayının 20'sine kadar geleceğini belirtti evet bana sundukları çözüm bu 2 ay bekledikten sonra bir ay daha bekleyin diyorlar koca Bellona firması 2 ayda bir yatak üretemiyor bana 1 ay daha bekle diyor hadi onu yapamıyor bir mağazasından damı bulup göndertemiyor Bu yatağı satarken 1-30 gün aralığında teslimat diye sattılar yanıltıcı şekilde pazarlama yapıyorlar benim paramı peşin alıp 3 ay sonra yatak gönderecekler ki ona da inanmıyorum yine telefon açıp Kasım ayına ertelerler Kısacası Bellona mi pişmanlık demekmiş bir daha asla bu markanın ürünlerini kullanmayacağım ve her yerde anlatacağım benim yaşadıklarımı yaşamasınlar Son olarak Ya yatağımı gönderin ya da 2 aylık faizi ile birlikte paramı iade edin

22 Kasım 2023 15:41

Dilek hanıma teşekkürler ederim

İbrahim sonuçtan çok memnun

İbrahim
12 Eylül 2023 14:43
"Kısa sürede çözüme kavuşturulmasından yana memnun kaldım umarım üründen de memnun kalırız teşekkürler"

İsmail
04 Eylül 2023 15:36
Bellona Sipariş Teslimat Gecikmesi
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
12 Şubat 2025 17:57