Seyhan sonuçtan hiç memnun değil

Bellona Umarım Yanlışınızı Düzeltirsiniz!

05 Kasım 2024 19:42
05 Kasım 2024 14:48

Daha bir yıl oldu evleneli konsolumda videoda gördüğünüz gibi böyle şeyler oldu yani üzerinde yanlışlıkla bir leke olsa silemeyeceğiz belli görüldüğü gibi ki sürekli toz alıyoruz yani çay lekesi oldu silmeye kalktığımda da üzerindeki boya aşındı ya da her neyse böyle büyük bir firmanın bu şekilde bir hata yapması gerçekten çok saçma zaten koltuklarımda da bir sürü sorun yaşamıştım yani bir daha Bellona'nın gerçekten önünden geçmek istemiyorum ya aynı şekilde bir senelik evliyim gardrobun sürgülü onda da sorun çıkmaya başladı ki ilk zamanlar iki kere kapağı değişmesine rağmen Umarım geri dönüş sağlarsanız çünkü çok mağdurum

05 Kasım 2024 19:45 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

06 Kasım 2024 10:14

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, bellona Müşteri Hizmetleri

20 Kasım 2024 13:28

Kesinlikle benim hatam olduğunu söylediler bu misafir odasında duran bir konsol ve misafir ağırlıyoruz üzerine bir şey dökülmüş ve ben tabii ki de silmek istedim ve boyasıyla birlikte geldi demek ki bunun üstüne bir şey döktüğümüzde silemeyeceği ya da bir leke olduğunda öylece kalacak o zaman üstü komple lekeli duracak çünkü silince de boyası çıkıyor Yani bir şey yapıyorsunuz bari kullanışlı yapın ve ben buna sadece konsola tek başına bayağı bir ücretli almıştım satarken çok güzel satıyorlar harika söylüyorum böyle ürün ama kimse de çıkıp demiyor ki bunu sildiğinizde boyası çıkıyor hiç kullanışlı değil daha kullanışlı bir şey alabilirsiniz demiyor yani ama hatanız olduğunda maşallah bu bizi kapsamıyor deyip çıkıp gidiyorsunuz sadece üst kapağına 3700 TL istediniz değiştirmek için yani gerçekten mağduruz ya böyle bir şey olabilir mi Bunu garanti kapsamına sokmak zorundasınız çünkü satarken böyle bir sorunla karşılaşbileceğimizi söylemiyorsunuz

Bellona Kategorileri