Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Bellona Koltuk Takımında Fabrika Hatası Ve Garanti Sorunu

Bellona Koltuk Takımında Fabrika Hatası Ve Garanti Sorunu
05 Aralık 2024 18:40

Bellona'dan koltuk takımı aldık. Önce kumaşı dikiş yerlerinden yırtılmaya başladı. Sonra yatılı misafirimiz geldi. Bir haftada kanepenin aç kapa mekanizması kırıldı. Servisi çağırdık bu garantiye girmiyor dedi. Fabrika hatası giriyormuş. Madem öyle neden 2 yıl garantisi var bu ürünün. Müşteri fabrika hatasını kısa sürede değil 2 yıla anlayacak kadar akilsiz mı ki.

20 Ocak 2025 18:52

. İyi günler. Bellona'dan koltuk takımı aldık. Garantisi bitmeden kanepenin makası kırıldı. Kumaşı yırtıldı. Kimse de ilgilenmiyor. 40000 TL'lik ürün çöp. Görüntü var kalite yok. 2 ay oldu bekliyoruz. Salon takımı doğru dürüst kullanmadık bile... Misafirler geldiğinde kullanılan eşya

05 Aralık 2024 18:45 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

11 Aralık 2024 16:47

Sayın İlgili, Tüketicimizin bildirmiş olduğu iletişim numaralarından ulaşılamamıştır. Konu hakkında iletişim hattımızı aradığı taktirde gerekli bilgi aktarımı yapılacaktır. Saygılarımızla Bellona A.Ş. Müşteri Hizmetleri

20 Ocak 2025 18:53

İki ay oldu ilgilenmediniz

Sultan sonuçtan hiç memnun değil

Sultan
10 Ekim 2024 13:24
Bellona'dan Aldığım Koltuk Takımı Hayal Kırıklığı Yarattı

Bellona Marka Kanepe Takımı

Fatma
18 Ekim 2023 11:37

Buket
15 Ekim 2024 00:47
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
20 Aralık 2024 18:00
Oğuzhan sonuçtan çok memnun

Oğuzhan
21 Temmuz 2023 17:45
"Gonca hanıma teşekkürler."
Bellona Garantideki Ürüne Servis Ücreti İstiyor.

Bellona Kategorileri