Yaren sonuçtan hiç memnun değil

Yaren
08 Ocak 2024 11:40

3 yıl önce aldığım koltuk takımının rengi soldu. Üstelik kullanmadığım odada duran koltukların rengi değişti. Aradığımda garantinin iki yıl olduğu için bir şey yapılamayacağı söyleniyor. Devamlı kullandığım koltuklarda herhangi bir problem yok. Kullanılmayan koltukların nasıl rengi değişir, anlamıyorum. Annemin de böyle bir sorunu olmuştu. Başka bir firma, 4 yıl sonra olmasına rağmen değişim yapmıştı. Bellona'nın böyle bir durumda destek olmaması çok şaşırtıcı, anlayamıyorum. Gelip bakmak için bile ücret talep ediliyor. Bu nasıl bir destek, bilemiyorum.

08 Ocak 2024 11:45 (Şikayetten 4 dakika sonra)

11 Ocak 2024 08:13

Sayın İlgili, Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

11 Ocak 2024 08:13

Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Erkan
27 Kasım 2023 14:30