A***** Bellona Ankara Siteler Mağazası Sevkiyat Problemi

Ahmet
24 Ağustos 2024 17:52

A***** Bellona Siteler Mağazasından 03.08.2024 tarihinde yatak aldım. Sonradan fark ettim bana verilen kağıtta
adresim yanlış yazılmış. Mağazayı aradım "sistemsel yanlışlık olmuş dendi." adresi düzelttirdim. 10.08.2024 cumartesi günü
teslim edilmesi gereken yatak adresime gelmedi. Arayan soran da olmadı. Mağazayı aradım "sevkiyatınız görünüyor,
akşama doğru gelir dediler. Adresi de yine teyit ettirdim" ancak yine ürünüm gelmedi. Mağazayı tekrar aradım kimseye ulaşamadım.
13.08.2024 pazartesi günü mağazayı tekrar aradım. Durumu anlattım, "bir sonraki cumartesi günü teslim edelim" dediler.
Sevkiyatı teyit etmek için perşembe günü tekrar aradım ve adresimi teyit ettirdim. Teslimat günü (17.08.2024) öğlene kadar gelen olmayınca,
tekrar mağazayı aradım sevkiyatı teyit ettirdim. "Akşam en geç 7 gibi gelir" dediler. Akşam 18:30 oldu arayan soran olmadı.
Mağazayı aradım. Bana ürünü satan mağaza müdürü alay eder gibi "sen neredesin sana ulaşamadık, aramasaydın ürünün bugünde teslim edilmeyecekti" dedi.
Mağazayı tam 7 kere arayarak teyit işlemi yaptırmama rağmen ürünümü 1 hafta gecikmeli olarak ancak alabildim.
Başta mağaza müdürü (L***** D******) olmak üzere mağazadaki satış personelinden memnun kalmadım. Bırakın bir şey almayı bırakın,
mağazanın önünden bile geçmem.

24 Ağustos 2024 17:55 (Şikayetten 2 dakika sonra)

27 Ağustos 2024 10:24

28 Ağustos 2024 16:07

Erkan
25 Mart 2025 13:37

25 Aralık 2024 19:42
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Emine
06 Aralık 2024 16:32