İbb İstanbul Kart Abonman Ücreti

İbb İstanbul Kart Abonman Ücreti
13 Ağustos 2024 13:21

İstanbul büyükşehir belediyesinin yeni getirdiği uygulama ile 30 yaş üstü öğrenci abonmanı kalkmış. Farkında olmadan bugün abonman yapıp 1413₺ kartımdan çekildi. Otobüse bastığımda abonman aktif olmadı. 18₺ ödedim. Sonra denemek için tekrar bastığımda 20₺ ekstra ödedim. Şoför bey 153ü ara dedi. Öncesinde uygulamaya girip baktığımda otobüse 18 ve 20 ₺ olarak iki kez ödeme yaptığımı ve abonman için de 1413₺ çekildiğini gördüm. 153ü aradım. İptal edilemez abonmanının aktifleşmiş diyor. Aktifse neden ücret ödedim abonman basmadım? Abonman iptali istiyorum. Bu fahiş zamlar ve çözüm üretemeyen belediyeler ile işe giden insanlar yarım maaş yola para ödeyecekler belli ki

14 Ağustos 2024 08:20 (Şikayetten 18 saat sonra)

Sayın Hande S. İleteceğiniz talep, şikâyet ve önerileriniz hakkında işlem detayları ve kişisel bilgilerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Bildirimlerinizin güvenli bir şekilde incelenebilmesi için . Saygılarımızla. BELBİM Bireysel Müşteri Yönetimi

Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Öğrenci İstanbulkart Abonmanım Yaş Sınırı Nedeniyle Haksızca Sonlandırıldı

04 Ağustos 2025 09:10
ogrenci-istanbulkart-abonmanim-yas-siniri-nedeniyle-haksizca-sonlandirildi-3.jpg
ogrenci-istanbulkart-abonmanim-yas-siniri-nedeniyle-haksizca-sonlandirildi-2.jpg
ogrenci-istanbulkart-abonmanim-yas-siniri-nedeniyle-haksizca-sonlandirildi-1.jpg
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Belbim (İstanbulkart) Dijital Kart Fiziki Şart Entegrasyon Sorunu

18 Ocak 2024 10:07