Belbim (İstanbulkart) Öğrenci AKBİL Başvurusunda Fotoğraf Yükleme Sorunu

23 Kasım 2024 01:18

Bu şikayeti bir öğrenci olarak yetkililerin görmesini umarak yazıyorum.
İki hafta önce öğrenci akbilimi kaybettim maalesef, yeni AKBİL çıkartmak için Yenibosna merkezine gittim ve ilk olarak internetten başvuru yapmam gerektiği söylendi. Fakat sorun şu ki hangi fotoğrafı ne şekilde yüklersem yükleyeyim site kesinlikle kabul etmiyor.

Üstelik fotoğraf kurallarının dışına çıktığımı söylüyor. Birkaç kez 153 Belbim müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri temsilcisi olarak bana yardımcı olmaya çalışan hanımefendi PDF olarak yüklememi söyledi ancak o şekilde de kabul etmiyor. Şikayetvar sitesine göz attığım kadarıyla selfie dahi yüklenebiliyor fakat ben neden arkası beyaz biyometrik fotoğrafımı yükleyemiyorum ve neden benim yüklediğim tüm fotoğraflar hata veriyor?

Ben neden öğrenci olarak iki haftadır tam AKBİL basıyorum? Yetkili kişiye abonmanımı yeni yüklediğimi, yeni kart çıkartırsam durumun ne olacağını sordum ve yine bir cevap alamadım. Sistemde hata varsa düzeltmenizi rica ediyorum, sistemimde hata varsa yine düzeltmenizi rica ediyorum.

Şikayetvar.com'a bu konu özelinde göz gezdirdim, aynı şikayete sahip çok fazla 65 yaş üstü ve öğrenci vatandaş var. Artık gerçekten yetkili birinin benimle "gerçekten" ilgilenmesini bekliyorum. Beni gerçekten 16 milyon için çalıştığınıza inandırabilirsiniz umarım.

25 Kasım 2024 09:08 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Nisanur Y. İleteceğiniz talep, şikâyet ve önerileriniz hakkında işlem detayları ve kişisel bilgilerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Bildirimlerinizin güvenli bir şekilde incelenebilmesi için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. BELBİM Bireysel Müşteri Yönetimi

12 Eylül 2023 16:56
BELBİM (İstanbulkart) Öğrenci Akbili Başvurusu Yapamıyorum (İBB Çözüm Merkezi İlgilenmiyor )
Hezar sonuçtan hiç memnun değil

Öğrenci Akbili Başvurum 20 Gündür Onaylanmıyor, Mağdurum

31 Ekim 2025 19:28

16 Ekim 2024 16:46
Öğrenci Akbili Başvuru Sorunu Ve Mağduriyet
Murat sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2024 21:29

İstanbulkart Manyetik Kart Mağduriyeti