Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2024 23:50

İstanbul Küçükçekmece Beko bayisinden Beko 683614IEB buzdolabı 1 ay önce satın aldım. 3 defadır değişim oldu. 1. değişimde fabrikadan sıfır gelen buzdolabının sol tarafında göçük vardı. Değişim yapıldı. 2. gelen buzdolabı gövdesinde küçük çizik vardı. Dedik ki bizde kalsın, sıfır gelen dolap hatalı üretim var, göçük olarak geliyor. Değişim istemediğimiz halde değişime soktular. 3. gelen buzdolabı sıfır kutudan açtılar, yine sol tarafında göçük çıktı. Biz istemiyoruz dediğimiz halde değişime girdiğini ve buzdolabını alacağını söyleyip kapının önüne yeni getirdikleri buzdolabını bırakıp gittiler. Yetkili kişilerle telefonla aradım. Kaç defa Beko servisini aradım, 1 aydır burnumuzdan getirdiler. Fabrika hatalı üretim yapıyor, ceremesini müşteri çekiyor. Paramızla rezil ediyorlar. 10 gündür sıfır buzdolabı hala kapımda duruyor. Hiç mi yetkili biri yok bu markada, yazıklar olsun.

28 Eylül 2024 12:19 (Şikayetten 12 saat sonra)
28 Eylül 2024 15:24

Beko servis numaranızı defalarca aradım çözüm sunmuyorsunuz halen mağduriyetim devam ediyor

03 Ekim 2024 09:23

Buradaki mesajım üzerine 3 defa Beko yetkilisinden arandım. Servise yönlendireceğiz dediler. Ancak servisten 15 gün oldu arayan yok. Mağduriyet devam ediyor. Çözüm yok

Özkan
25 Temmuz 2025 20:48