Beko Ürününe Sahip Çık!

25 Eylül 2024 12:10
25 Eylül 2024 11:53

Ben bu ürünü alalı bir sene oldu on aydır sürekli evime servisi çağırıyorum bebeğimin bütün çamaşırları kahverengi lekeler halinde çıktı yaygın lekeler halinde bana hep mama lekesi yok yemek yemek lekesi olarak lanse edildi en son işte kullandığımız sularla alakalı olduğu söylenenildi filtre kullanmamak istiyorum dediğimde de filtre de fayda etmez denildi apartmandaki herkes aynı suyu kullanıyor kimsenin benim gibi şikayeti yok model z arızalı hata veriyor bebek ve leke programlarını asla kullanamıyorum bu durumdan çok sıkıldım servisteki arkadaşlarınızın konuşma tavrından çok sıkıldım karşında karşısında cahil bir insan varmışcesine konuşuyorlar azarlar nitelikte konuşuyorlar ben sanki sürekli servis çağırmaktan sürekli evde servis beklemekten çok memnunmuşum mutluymuşum gibi beni uğraştırıyorlar ben bu ürüne para verdim ve para verdiğim üründen performans alamıyorum bebeğimin bütün kıyafetleri neredeyse mahvoldu bunu kabul etmiyorlar resimleri ve videoları gördükleri halde suçu sürekli bana atmaya çalışıyorlar denemediğim deterjan denemediğim ürün kalmadı sürekli deterjan değiştirmek zorunda kaldım ama problem makinede sürekli problemi olmadığını savunuyorlar şimdi de kullandığım ilçedeki sulara bağladılar problemi ama maalesef böyle bir şey yok apartmandaki kimsenin bu şekilde bir şikayeti yok ürününüz daha yeni ve ben performans al Asla ve asla Beko'yu önermiyorum servisi berbat hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar tamamen keyiflerine kalmış tamamen inançlarına kalmış bir şey

25 Eylül 2024 16:47 (Şikayetten 4 saat sonra)

Yetkin sonuçtan hiç memnun değil

Beko Çamaşır Makinesi Sorunu Çözülmüyor, Garanti Kapsamında Değişim Talebi

Yetkin
15 Ekim 2025 10:43
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
12 Aralık 2025 20:56
beko-camasir-makinesi-yag-sizintisi-ve-yetersiz-cozum-magduriyeti-5.jpg

Beko Çamaşır Makinesi Kıyafetleri Çekiyor, Mağduriyet Yaşıyorum

Şeyma
06 Eylül 2025 15:38
Ellif sonuçtan hiç memnun değil

Beko Çamaşır Makinesinde Sürekli Su Kaçağı, Çözüm Bulunamıyor Ve Değişim Talebi

Ellif