Beko Sıfır Klimada Montaj Hatası

Beko Sıfır Klimada Montaj Hatası
Muhammet
26 Haziran 2024 12:45

Beko 15 binlik klima aldım. Dış ünite için duvarı delik deşik yaptılar ona rağmen dış ünit tangır tungur ötüyor, evi sallıyor. Ünite ayağı bariz yamuk montajlanmış. İlk takıldığı gün video çektim elimde kanıt var. Araya bayram girdi, tatile çıktık memlekete, dönünce söylerim diye düşündüm, bugün aradım servis kaydı açtılar, kimse dönüş yapmadı. Çağrı merkezinini aradım, dönüşü beklemek zorunda olduğum söylendi. Komşular sesten gürültüden şikayetçi, alet resmen duvarı sallıyor. Acil düzeltilmesi, arızalı ise değişimini istiyorum alalı daha 5 iş günü oldu.

04 Temmuz 2024 16:42

Beko sıfır takılan klima dış üniteden tangırtı geliyordu. Servis kaydı açıldı, bir ekip geldi ayaklar yamuk dedi, başka ekip geldi ayaklar düzeltildi, klima ünitesi indirilip kaldırılırken peteği ezdiler, delinmedikçe bir şey olmaz dediler. Dış üniteden hala ses geliyor üstelik peteği de ezildi. Sıfır ürün aldım 10 yıllık klimaya dönüştü, dizel motor gibi ötüyor ünite. Kolu komşu durumdan rahatsız, küçük bebeğimiz var klimayı açmadan da olmuyor. Ünitenin değiştirilmesini istiyorum sıfır ünite zarar gördü ve belirtilen şekilde çalışmıyor belli ki bir hata var. Müşteri hizmetlerini aradım derdimi anlattım ama geriye ne arayan var ne soran. Dış ünitenin ivedilikle değiştirilmesini istiyorum, hem ses sorunu giderilemedi hem de üniteyi indirilirken peteği ezip zarar verdiler, gaz borularını söküp takarken oluşan kapak altında kalan deforme alanlardan hiç bahsetmiyorum bile.

Ek
27 Haziran 2024 16:06 (Şikayetten 1 gün sonra)

Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
19 Ekim 2024 16:25
Yanlış Montaj Nedeniyle Gürültülü Klima Sorunu
Yanlış Montaj Nedeniyle Gürültülü Klima Sorunu
İshak sonuçtan hiç memnun değil

İshak
25 Temmuz 2023 23:19
Beko 18000btu Sıfır Klima Çalışmıyor.
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Onur
29 Ağustos 2024 13:44