Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

05 Mayıs 2024 17:00

Beko kombi eco green 24 Marka kombi; Bursa yb yapı shu 08 projesinden satın aldığımız evle birlikte Müteahhit firma tarafından takılı olarak tarafımıza teslim edildi. Ancak ilk günden itibaren E03 arıza kodu başta olmak üzere her türlü arıza kodunu vererek sürekli arıza konumuna geçti. Ayrıca bacadan sürekli su akıttı., gelen servis elemanları bunun normal olduğunu ve baca borusunun orijinal olmadığını söyleyerek baca borusunun bir kısmını sökerek gitti. Eylül 2023'ten itibaren takriben 7 veya 8 defa servis istedik. Gelen servis personelleri gaz basıncı düşük vs gerekçeler ile çözüm üretmeden tutanak tutarak gittiler. Müteahhit firma ile görüşmemde kendilerinin sorumluluğunda olmadığını Beko yetkilileri ile görüşmemi söyleyerek görüşmeyi sonlandırdı. Bulunduğum katta 6 daire olmasına rağmen hiç birisi böyle bir sorun yaşamadığını belirttikleri halde ben neden Kombiyi kullanamıyorum. Hayatımda ilk defa yerli üretim bir kombi kullanıyorum. Başıma gelmeyen kalmadı. Bu sefer Kombinin değişimini talep ettik bakalım sonuç ne olacak. Sorun çözülmez ise Kombiyi sökerek Arçelik-Beko genel müdürlüğünün giriş kapısına bırakacağım. Başka çözüm kalmadı. Koskoca bir kışı klima ile ısınarak, elektrikli ısıtıcı ile duş alarak geçirdik. Bu nasıl vurdumduymazlık hala aklım almıyor.

06 Mayıs 2024 14:10 (Şikayetten 21 saat sonra)
06 Mayıs 2024 15:16

Evet Sonuç yine değişmedi; 1 dakika önce (Saat 15.08) servis geldi arıza modunda olan cihaza müdahale etti ve cihaz çalıştı. Servis formuna; geldiğimizde cihaz arıza moduna müdahale ettik çalışır duruma getirdik şeklinde servis formu düzenleyin dedim ancak servis elemanı bu şekilde yazarsak parça değiştirmek zorunda kalırız ben bu şekilde yazamam dedi ve gitti. Her seferinde aynı durum servis elemanı geliyor cihazı çalıştırıyor ve en geç bir gün sonra cihaz yine arıza moduna geçiyor. Yine aynı durum ve aynı sonuç Tüketici mahkemesin de çözmekten başka çaremiz kalmadı. Milli ve yerli marka diyenler bu durumu göze almalı. Asla bir daha ARÇELİK-Beko evime sokmam.

06 Mayıs 2024 15:23

Bugün daha önce kullandığım tüketicisine değer veren bir markadan yeni bir kombi siparişi verdim. Cihaza değişim verseler dahi Beko ve Arçelik evime sokmayacağım. Ne servis elemanları ne de bu firma ile bir daha karşılaşmak istemiyorum. Başka türlü rahat yok bize. Tüketici Mahkemesi'ne bile şikayet etmeye değmez.

06 Mayıs 2024 15:46
Beko Kombi 8 Aydır Çalışmıyor

Servisten rapor istedim. Bana mesaj geleceğini söyledi gelen mesaj ekte. Bu mesajdan kim ne anlayacak merak ediyorum. İş Emri durumu bölge kont. Ger diyor ne anlama geliyorsa. Böyle saçma bir mesaj.

Gozde
17 Şubat 2024 11:08
Beko Kombi Ve Servis Memnuniyetsizliği
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
17 Şubat 2024 17:17
Büşra sonuçtan çok memnun

Büşra
13 Ocak 2025 19:54
"Her ne kadar değişecek parçanın gelmeyeceğinin geç anlaşılıp sürecin uzamasıyla ve havalarında çok soğuk olmasıyla mağdur olsak da sonunda yarı yoğuşmalı kombiyi tam yoğuşmalı kombiyle değiştirdiler 2 aya yakındır kullanıyoruz ve evimizi çok güzel ısıtıyor. Kombiden çok memnunuz, teşekkürler."
Hakkı sonuçtan hiç memnun değil

Hakkı
08 Kasım 2024 11:11
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
28 Mart 2024 21:20