Beko Fırınlı Ocak Patlama Yapıyor

18 Aralık 2023 19:18470

25 Aralık 2023 12:05

Beko ft400 model fırınlı ocağımı 2021 Nisan da aldım 4 5 ay önce idi yanlış hatırlamıyorsam çay yaparken bir anda Ocak da patlama oldu bunun üzerine servisi aradık geldi burnuyla koklayıp bunda bir şey yok deyip 200 lira aldı dedektör u değiş dene dedi dedentoru değiştirdik 4 5 ay oldu olmadı yine patlama oldu tekrar dedentor değiştik yine patlama oldu artık korkudan ocağı kullanamaz hale geldi ailem ocağın birebir değişmesini talep ediyorum servislerine de gaz kaçağı cihazı alın lütfen burunla kontrol mu olur

17 Aralık 2023 21:54

Herkese merhaba 2 yıldır kullandığım ft400 Beko fırınlı ocağım geçen yazdan beri aniden patlıyor ilk patladığında servisi aradık geldi kokladı bir şey yok dedi dedantörü baktırın dedi dedantör ve boru değiştik 3 4 ay sonra yine aynı sıkıntı oldu şimdi can güvenliği korkusu ile ocağı değişeceğim sıfırı muadili 10 bin lira olmuş böyle bir şey olabilir mi 20 sene Siemens kullandık böyle bir şey hayatımda yaşamadım, dedantör bozukuyorsa da Ocak yüzünden bozuluyor muhtemelen çünkü ben hayatımda dedantör bozulduğunu görmedim hadi bozuldu 3 ayda bir bozulur mu acil çözüm istiyoruz can güvenliğimiz yok

19 Aralık 2023 15:24 (Şikayetten 20 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Beko ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Beko Müşteri İletişim Merkezi

26 Aralık 2023 19:27

Bana ulaşırsanız sevinirim Tüketici Hakları'na başvurmak üzereyim

26 Aralık 2023 19:27

Tümünü Gör
Beko Çizikler Oluşan Cam Ocak!

Beko ÇiziklerOluşan Cam Ocak!

Canan
Beko Davlumbaz Entegreli Ocak Sıkıntısı

Beko DavlumbazEntegreli Ocak Sıkıntısı

Veysi
Beko Elektrik Ocağın Rakamları Silinmiş!

Beko ElektrikOcağın Rakamları Silinmiş!

Nesrin
Beko Ocak Kaplamasının Soyulması Ve Pas

Beko OcakKaplamasının Soyulması Ve Pas

Ebru
Beko'nun Ürününe Sahip Çıkmayıp Garantili Üründen Para Talep Etmesi!

Beko'nun ÜrününeSahip Çıkmayıp Garantili Üründen Para Talep Etmesi!

Fatma
Beko Ocakta Sesli Çalışma Sorunu!

Beko Ocakta SesliÇalışma Sorunu!

Tülin

Öne ÇıkanKonular