Mert sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2024 20:15

2020 yılında aldığım Beko 7070 model derin dondurucu, bugün itibariyle motor arızası verdi. Garantisi biteli henüz bir yıl oldu; fakat çağırdığımız yetkili servis, bakıp motorda arıza olduğunu ve kompresörün değişmesi gerektiğini söyledi. Teknik servis bana yaklaşık 10.000 TL'lik bir fiyat çıkardı. Ürünün motor arızası olması ve bazen böyle hataların olduğunu söylediler. Garantisi bittiği için ücret ödememizi talep ettiler. Ürünün yeni fiyatı şu an 15.000 TL; bu durumu kabul etmek mümkün değil. Biz tüketiciler paraları kolay kazanmıyoruz. Sorunun bizden kaynaklı olmamasına rağmen böyle bir fiyatla karşılaştık. Dolabın içindeki tüm yiyeceklerimiz bozuldu. Beko markasından şikayetçi olup, yaşanan mağduriyetin giderilmesini talep ediyoruz.

15 Mart 2024 09:19 (Şikayetten 13 saat sonra)
18 Mart 2024 12:57

Evet gelişme var. Tamir fiyatı 10.000₺ den 9.000₺ ye düşürdüler sağ olsunlar. Böyle bir firma böyle bir durumda müşterisine böyle bir tavırda davranması bravo size Beko bunun için size tüm hukuki haklarımı arayacağım. Burada mesele inşalarla dalga geçer gibi tamir fiyatlarıyla teklifler sunmanız. Beko sizi her yere şikayet edeceğim ve dava yoluna gideceğim.

Fuat sonuçtan hiç memnun değil

Fuat
08 Mayıs 2024 01:19
Beko 7070 MB Marka Derin Dondurucum Bozuldu
Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Yılmaz
21 Mart 2024 12:45

Beko Derin Dondurucum Neden Soğutmuyor?

Fatih
04 Mart 2024 00:46
Celil sonuçtan hiç memnun değil

Celil
16 Mart 2024 07:12
Halef sonuçtan hiç memnun değil

Halef
21 Nisan 2024 00:43