Şahin sonuçtan hiç memnun değil

09 Şubat 2024 08:18

Beko marka BM 11042 WF modeli arızalı olan bulaşık makinesinin değişimi 03.02.2024 günü akşamüzeri yapıldı. Yeni gelen ürünün servis kurulumu sırasında ön taraftaki plastik kapak düştü ve servis personeli kapakları zorlayarak yerine takmaya çalıştı. Makinenin kurulumu tamamlandıktan sonra servis ayrıldı. Servis evden ayrıldıktan sonra cihazı denemek üzere kapak açıldığında plastik parça tekrar düştü. Ayrıca, cihazın kapak tutamacının oynadığını ve üzerinde ufak çizikler ile göçükler olduğunu fark ettik. Hemen, evden 5 dakika önce ayrılan kurulum ekibini telefonla arayarak durumu bildirdik ve onlar parça siparişi vereceklerini belirtip telefonu kapattılar. Bunun üzerine, mesainin ilk günü olan pazartesi günü müşteri hizmetlerini arayarak durumu anlattım. Görüştüğüm temsilci, servisin cihazı inceleyerek müşteri hatası olup olmadığını tespit edeceğini söyledi. Kurulumu yapan ekip, cihazın 5 dakika sonra arızalanmasının müşteri kullanım hatası olabileceğini ima etti. Bugün cihazı ikinci kez kullandığımızda bulaşıkların temiz yıkanmadığını ve üst pervanelerin çalışmadığını fark ettik. Beko'nun, değişim sırasında fabrikadan revize edilmiş ve tamirden geçmiş bir ürün gönderdiğini düşünüyorum ve bu durum müşteriyi tekrar mağdur etmektedir. Beko tarafından herhangi bir yetkili, ürünle ilgili bilgi vermedi ve sıfır bir ürünün görsel ve mekanik olarak arızalı olduğunu gördüm. Ürünü tamir ettirmek zorunda kalmamalıyım; ürün satılırken övülenler, satış sonrası destek vermiyorlar. Yaşadığım mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum.

30 Nisan 2024 19:56

Arızalı olarak gelen bulaşık makinesi için tüketici hakem heyetinden ücret iadesi kararı çıktı fakat yaklaşık olarak 15 gün geçtiği halde arayan soran olmayınca müşteri hizmetlerini aradım görüştüm sonra beni aradılar ve tekrar görüştüğümüzde kendilerine kararı kendilerine attım size döneceğiz diye bilgi verildiği halde 2 gündür yine arayan soran yok ödeme yapmakta çokta istekli değiller herhalde çok ilgisiz davranıyorlar.

20 Şubat 2024 19:40

20 Şubat 2024 19:38

Tüketici Hakem Heyeti kararı sonucunda Değişim yapılan hiç kullanma şansımız olmayan Beko BM 11042 ı wf bulaşık makinesi arızalı çıkınca Beko müşteri hizmetleri ile görüştüm fakat çözüm olmadı sonra şikayet vara görsel ve video sunu atınca beni aradılar ve cihazı değiştirmek istediler fakat ben para iadesini istediğimde bana değişim yapılan 27329 TL faturalandırılmış bugün itibari ile kendi sitesinde de cihaz 29000 TL ile sattıkları halde bana geçen sene aldığımız fiyatı ödeyeceklerini söylediler Beko sayesinde 6 aydır kullanamadığım ürün yüzünden sene 2024 olmuş elde bulaşık yıkamak zorunda kaldık şimdi de cihazın gerçek fiyatını fatura kesip bana gönderdiği halde ödemeyeceklerini söyleyince bende tekrar Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum onlarda yeni faturanın geçerli olacağını söylediler eğer karar çıktıktan sonra ödeme yapılmazsa mahkemeye başvurup alınabileceğini öğrendim sevgili Beko yöneticileri 6 ay önce aldığımız ürününüz çok güzel hiç kullanamadık bizi hala mağdur etmeye uğraşıyorsunuz. Ama sonucu mahkemede olsa hakkımı arayacağım.

09 Şubat 2024 12:32 (Şikayetten 4 saat sonra)
20 Şubat 2024 11:58

Beko dan dönüş oldu cihazı değiştirelim diye söylediler fakat 2 kere hüsrana uğrayıp yaklaşık 6 aydır uğraştık sağ olsunlar 6 aydır evde elimizde bulaşık yıkattılar şimdi ise bizim aldığımız cihaz şu an 29000 TL satılıyor bana değiştirdikleri üründe 27300 TL gibi bir fatura ile gönderildi fakat ödemeye gelince geçen sene aldığımız 20000 TL öderiz diyorlar burada da mağdur ediyorlar sağ olsunlar müşteriyi çok düşünüyorlar Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum durumu sorduğumda haklı olduğumu söylediler ödemeyi yeni faturama göre yapmazlarsa çıkan sonuçla birlikte mahkeme yolu görüldü teşekkür ederim Beko beni 6 aydır uğraştırdığın için.

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
26 Aralık 2023 13:34
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
26 Aralık 2024 00:53
Hasarlı Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Erkan
11 Mart 2024 14:16