Erdal sonuçtan memnun değil

15 Mart 2024 21:41

Merhaba, iyi akşamlar. Öncelikle, Beko marka çamaşır makinesi kullanmaktayız ve yaklaşık bir aydır çamaşır makinesi düzgün çalışmıyor. Altından su sızdırıyor ve kıyafetleri kurutmuyor. Ayrıca makineden elektrik akımı hissediliyor ki bu çok tehlikeli bir durum. Makine hâlâ garanti kapsamında olmasına rağmen, üç haftadır servis ve müşteri hizmetlerini aramama rağmen yardımcı olunmadı. Servis dört defa geldi, ancak herhangi bir onarım yapmadan gitti. Lütfen artık yardımcı olun, mağdur durumdayız. İletişim numaram: 0546*****15

11 Mayıs 2024 10:11

İyi öncelikle yaklaşık 3 aydır Çamaşır makinesi bozuk ve en son değişim için karar verdiler bir üst modeli vereceğiz arada 3 4 bin fark çıkar tamam dedim ve sonra 10 bin fark çıktı kandırdılar beni ve sonra iptal ettim aynı makine istiyorum dedim kayıt aldılar 10 gündür cevap vermiyorlar bekle diyorlar başka bir şey yok ya

27 Nisan 2024 14:31

Çamaşır makinesi altında su akıtıyor kıyafetleri temizle yapmıyor ve anlık anlık elektrik geliyor yaklaşık 3 aydır bu sorunu yaşıyorum değişim yapmak istiyorum yardımcı olmuyorlar maalesef kesinlikle değişim talep ediyorum bilginize sunarım çamaşır makinesi

26 Mart 2024 20:43

Öncelikle iyi akşamlar diliyorum bugün maalesef İstanbul Güngören servisi bana küfür ve hakaretler etti ve karakola gittim ifade verdim şikayetçiyim 2 aydır çamaşır makinesi çalışmıyor düzgün altında su akıtıyor anlık anlık elektrik geliyor makineye geçen hafta makineyi aldılar götürdüler yapmadan getirdiler ya unutmuşumlar sözde ben artık yoruldum bittim ya tükendim artık ya böyle bir şey yok ya garantili makineye bakmıyorlar maalesef Güngören servis yardımcı olmuyor düzgün maalesef her şeyi geçtim küfür hakaret nedir ya bu mübarek ayda bir de ya babamı kaybetmiş bir insanım ben ya gerçekten psikolojim bozdular ya şikayet edeceğim her yere yarın

25 Mart 2024 19:48

İyi akşamlar diliyorum öncelikle Çamaşır makinesi geçen hafta içi aldılar atölyeye götürdüler ne yazık ki tamir etmeden getirdiler yani nasıl bir unutkanlık olmuş hala aklım almıyor yani tamir için aldılar götürdüler yapmadan getirmişler ya servisi arıyorum unutmuşum diyor ya yani utanmadan sıkılmadan yalan söylüyorlar ya hem elektrik geliyor makine hem altında su akıyor ve açma kapama düğmesi çalışmıyor düzgün paslanmış makine

23 Mart 2024 11:25

İyi günler çamaşır makinesi yetkili servis aldı atölyeye götürdüler ve tamir etmeden geri getirdiler ya böyle bir rezalet görmedim ben ya başla ekle düğmesi yapılmadan getirdiler maalesef ve hafif paslanmış durumda değerli arkadaşlar kesinlikle daha Beko marka ya da Arçelik almam ya 1 buçuk aydır bununla uğraşıyorum ya elektrik geldi makineye ya tehlikeli durumda İstanbul Güngören servisi maalesef yapmadan getirdiler

20 Mart 2024 20:53

Öncelikle iyi akşamlar diliyorum çamaşır makinesi 1 buçuk aydır çalışmıyor düzgün ara ara altında su akıtıyor ve elektrik geliyor makine iki defadır tehlikeli durumda makine daha önce tamir yaptılar düzgün yapılmadı en son cumartesi günü servis geldi değişim olacak dediler sonra iptal etmişler ya atölyeye almışlar makineyi ben istemiyorum değişim istiyorum kardeşim 1 buçuk aydır sizinle uğraşıyorum ya Allah korusun yangın çıkabilir ya da biri ölebilir ya elektrik tehlikeli ya gereken her yere sesimi duyuracağım Tüketici Mahkemesi'ne gideceğim adliyeye gideceğim yeter artık ya

18 Mart 2024 13:37

1 aydır çamaşır makinesi düzgün çalışmıyor ya elektrik geliyor makineye ya altında su akıtıyor ve kıyafetleri sulu bırakıyor servis geliyor bakıyor gidiyor yardımcı olmuyor kimse ya yeter artık ya müşteri hizmetleri arıyor tamam diyor ama yardımcı olmuyor ya 1 aydır mağdur durumdayız ya altında su akıyor ya kıyafetleri sulu bırakıyor ve bir de anlık anlık elektrik geliyor ya çok tehlikeli durumda makine Allah korusun yangın çıkabilir

16 Mart 2024 13:22 (Şikayetten 15 saat sonra)
16 Mart 2024 17:08

Acil bekliyorum değşitirin

18 Mart 2024 20:14

Hala aynı ya neden kimse yardımcı olmuyor bana ya

18 Mart 2024 20:20

İyi akşamlar öncelikle 1 aydır çamaşır makinesi düzgün çalışmıyor ve altında su akıtıyor kıyafetleri sulu bırakıyor bir de elektrik geliyor makineye ya tehlikeli durumda evde çoluk çocuk var ya Allah korusun yangın da çıkabilir çünkü çamaşır makinesi için lütfen yardımcı olun artık ya

20 Mart 2024 18:14

Çamaşır makinesi değişim için aldılar kandırdılar beni ya yine tamir etmişler geri almam daha yarın savcılığa gideceğim haberlerde vereceğim

20 Mart 2024 21:19

Az önce Müşteri hizmetleri aradı beni diyor ki biz çamaşır makinesi değişim yapmayacağız bozuk makineyi geri vereceğiz kulanın diyorlar değişim için aldılar evden şimdi de bahane üretiyorlar ya ben onu geri almam daha yarın ilk işim savcılığa gideceğim şikayet edeceğim ve haberlerde vereceğim Tüketici Mahkemesi'ne şikayet edeceğim çamaşır makinesi elektrik geliyor diyorum altında su akıyor diyorum hiç anlamıyorlar ya

21 Mart 2024 10:06

Bugün müşteri hizmetleri aradı beni çamaşır makinesi vermeyeceğiz diyor resmen kandırdlar beni değişim olacak dediler şimdi de tamir etmişsiz diyor ya ben geri almam daha onu tehlikeli makine çünkü elektrik geliyor ya makineye ya altında su akıtıyor kıyafetleri sulu bırakıyor ama bugün adliyeye gidiyorum Tüketici Mahkemesi'ne verdim zaten raporu mahkemeye de verdim rapor dava avukat da takip edecek zaten siz gerçekten eskisi gibi değilsiniz artık resmen dolandırıcı olmuşsunuz başka bir şey demiyorum ve burda herkese sesleniyorum sakın Beko marka ürün almayın lütfen almayın marka olarak sağlam olabilir ama ileri zamanda bir şey olduğu zaman hiç yardımcı olmuyorlar maalesef

21 Mart 2024 18:42

26 Mart 2024 23:28

Hira
08 Eylül 2024 02:22
Yahya sonuçtan çok memnun

Yahya
30 Ocak 2024 16:18
Seher sonuçtan hiç memnun değil

Seher
12 Ocak 2024 20:52
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
01 Ağustos 2024 20:12