Buse sonuçtan çok memnun

Beko Cam Ocak Düğmesi Ergonomik Değil
Buse
23 Temmuz 2023 12:29
Buse'nin Teşekkür Mesajı
“Demet Hanım tek kelime ile muazzam bir kişilik her sorunumu halletti. Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum kendisine çalışan olarak iyi yerlere gelebileceğini düşündüğüm samimiyetiyle de güven veren bir insan. Teşekkürler Demet Hanım teşekkürler Beko. Her markadan sorun yaşayabiliriz ama Beko evimin beyaz eşylaları ve küçük ev aletlerinde vazgeçemeyeceğim bir marka!”

Beko 6510 eg cam ocağımın düğmeleri sürekli çatlıyor. Plastik olduğu için dayanıklı değil. Aldığım cevaba göre o yöne bakan ocaklara büyük tencere koymamalıymışım. Zaten sağ taraftaki gözler küçük ve orta büyüklükte. Oraya çaydanlık ve küçük tencere koymama rağmen çatlıyor. İlkinde ücret karşılığı değiştirdim ve yeniden çatladı.

Sürekli para ödeyip düğme almakta pek mantıklı gelmiyor haliyle. Bu konuya çözüm bulmak gerek. Beko mağazasını ziyaret ettiğimde hala plastik düğme yaptıklarını gördüm. Bu konuyla alakalı hiç şikayet almadınız mı? Bu sorunu yaşayan tek ben değişimdir diye düşünüyorum.

25 Temmuz 2023 15:00 (Şikayetten 2 gün sonra)
Buse
03 Ekim 2023 14:47