26 Kasım 2024 09:41

Beko buzdolabı 14 aydır kullanımda. Soğutmuyor, servis 5 defa gelmesine rağmen hala soğutmuyor. 1 ay geçti ve bu arıza devam ediyor. Ekranda bu arıza gösteriyor. Beko marka buzdolabı servis ilgilenmiyor, bir an önce dolabın değiştirilmesini talep ediyorum.

26 Kasım 2024 17:43

Merhaba Beko buzdolabı aldım 14 ay oldu ve 3 haftadır servis geliyor ama bir sonuç yok magrum sakın almayın Beko'dan buzdolabı 26.11.2024 saat 17.30 servis geldi ölçüm cihazı bıraktı ve hala normal diyor ve soğutmuyor ana kart taktılar öncesi yine aynı

26 Kasım 2024 09:29

Beko marka buzdolabı aldım 14 ay oldu en az 1 aydır soğutmuyor şikayetiyle servis çağııryorumbir sonuç yok sakın Beko almayın gelen serviste geçiştiriyor ve sadece gelip bakıyorlar ve anlamıyorlar çarede yok bir an önce değiştirilmesini talep ediyorum

Ek
26 Kasım 2024 09:30

Beko servis geliyor fakat çözüm bulmadan gidiyor 1 ayı geçti mağdurum

26 Kasım 2024 11:06 (Şikayetten 1 saat sonra)

İzzet
İzzet

Benim eski bozdolabım Beko'ydu 7 -8 yılda sonra motor arızası verdi. Motor değişimi buzdolabı bedelinin neredeyse 3te 1'i. Yuha. Başka marka alın. Arçelik Beko artık doymuş müşteriye. Başka marka bakın bence.

Bende buzdolabı değişmeyi düşünüyorum tüketici yorumlarını okurken ilgisizlikten dolayı vaz geçtim

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
22 Temmuz 2025 22:09