Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Beko Arçelik Gölbaşı Yetkili Servisin Bilgisizliği

Beko Arçelik Gölbaşı Yetkili Servisin Bilgisizliği
Ömer
09 Temmuz 2024 13:29

01.07.2024 tarihinde Ankara/Gölbaşı Servisinizden bir teknisyen karavanımda bulunan Altus Marka 7266823211/ Altus -AL1090 kompresörlü buzdolabım soğutmadığı için geldi.
Arıza tespiti yaptı ve termostatı arızalı, yaptırsanız 1750 TL, yaptırmaz iseniz 500 TL servis ücreti alacaklarını söyledi. Ben de yapılmasını istedim. 2-3 güne parça gelir, fakat 500 TL şimdi almalıyız diyerek benden aldılar. 4-5 gün sonra da termostatı getirip takmaya çalıştılar, beceremeyince de dolabı söküp servise götürdüler. Dün ise (08.07.2024) tarihinde arayıp, sizin dolap 220 değil, 12 Volt imiş, kartı yanmış ve biz bunu yapamıyoruz dediler. Hatta ilk önce 500 TL'yi de ödemeyeceklerini, siz yapamadınız diye ısrar edince tamam 500 TL iade ederiz dediler.
Fakat bugün (09.07.2024) tarihinde dolabımı getirdiklerinde, dolap gittiği haliyle değil, hiç çalışmıyor ve hatta kapak açıldığında iç aydınlatma lambası bile yanmıyordu. Bu dolabı böyle alamam, aldığınız gibi hatta yapıp gönderin dedim, aldı gittiler. Bu Beko-ARÇELİK Ailesine yakışır bir tavır, saygısızlık olamaz.
Kanaatimce bilgisi olmayan kişiler tarafından dolabım 220 volt ile çalıştırılmaya çalışılmış ve kart o zaman yanmıştır. Yani yetkili servisin yetkisiz ve bilgisiz çalışanları tarafından dolabım hiç çalışmaz hale gelmiştir.
Beko-ARÇELİK servisine yakışmayan bu olumsuzluğun giderilerek, dolabımın çalışır halde iade edilmesini rica ediyorum.
Teşekkürler…

27 Aralık 2024 15:56
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
24 Nisan 2024 15:01
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Sevgi
15 Temmuz 2024 16:24