16 Kasım 2023 15:212.475

Sıfır ürünü aldım, dolabın yan tarafında birden çok küçük izler vardı. Bayi ile görüştüğümde bana bunların normal olduğunu söylediler. İade için servis çağırdık. İlk servisi iptal ettiler, ikinci servisi çağırdık; 'müşteri müdahale ettirmiyor' seçeneğiyle kaydı kapattılar. Üçüncü servisi çağırdığımda dolabın içine cihaz koyduklarını yazarak kapatmışlar. Resimleri ekte koyuyorum, göçük izlerinden dolayı iade talep ettim. 5-6 gündür sorun çözülmedi. Bayi ve servis değişim işlemleri çok sıkıntılı. Yetkili servise, raporu fabrikaya ilettiğinize dair bir resim veya belge verin dediğimde vermiyorlar. Şimdi göçük izlerinin fotoğraflarını atıyorum, bakın bakalım normal mi? İade talep ediyorum.

16 Kasım 2023 21:41

Aradılar ama 2cizik daha vardı onları da yükleyeyim

Eki aç
16 Kasım 2023 20:03 (Şikayetten 4 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Beko ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Beko Müşteri İletişim Merkezi

16 Kasım 2023 21:30

Çok nazik ve ilgili bir şekilde aradılar. Yaşamış olduğum sorunla ilgili özürlerini ilettiler çözüm sunacaklarını iade alacaklarının söylediler durumun devamını buradan paylaşacağım inşallah iade olur.

16 Kasım 2023 21:37

Eksik fotolarida yüklüyorum

4 Aralık 2023 14:45

Evet yoğun telefon trafiğinden sonra beklenen değişim günü kendimce uzun sürdü ama firmanın göstermiş olduğu geri dönüş ve yardımcı olma müşteri memnuniyeti doğrultusunda çok ilgili ve çözüm odaklı yaklaştılar ürünümü değiştirildi çok teşekkür ederim

6 Eylül 2025 11:38
Eki aç

Ürün değiştirildi Ama beyaz gelen üründe aynı sorun var artık bıktım Allah'a havale ediyorum komşumda bu marka bu model var onda böyle boya göçük izi sorunu yok

Kurulumdan Hemen Sonra Gürültülü Ve Arızalı Buzdolabı İçin İade Talebi

11 Haziran 2025 18:39986

"Buraya yazınca işler çok daha çabuk ilerledi ve sıkı takip edildi. Teşekkürler, ilgi ve alakanıza"

Beko Buzdolabı Karlanma Sorunu Ve Değişim Talebi

14 Ekim 2024 12:251.107

"Sorunum çözüldü Eda hanımın ilgisi sayesinde teşekkür ediyorum"

Beko Buzdolabı Değişsin İstiyorum. Mağdur Ediliyorum.

25 Mayıs 2024 00:46419

Ekim ayında buzdolabı aldım. Ek garanti de yaptırdım. Dolabım 2 aylıkken su akıtmaya başladı. Yerlere kadar dökülüyordu....

Beko Buzdolabıyla İlgili Sorunlarımız Ve İlgisizlik

13 Ağustos 2023 18:245.907

31 Temmuz'da Beko marka buzdolabı aldık. 2 Ağustos'ta servis eve teslim etti, yerleştirdi. Üst kapakta bir defo çizik gö...

1 Destek

İbrahim
Beko Randevu Veriyor Gelmiyor, Müşteriyi Oyalıyor

Beko RandevuVeriyor Gelmiyor, Müşteriyi Oyalıyor

Elvan
Beko Buzdolabı Soğutma Problemi!

Beko BuzdolabıSoğutma Problemi!

Harun
Beko Buzdolabı Mağduriyeti!

Beko BuzdolabıMağduriyeti!

Deniz
Beko Buzdolabım Çalışırken Ekranı Yok!

Beko BuzdolabımÇalışırken Ekranı Yok!

Halis

Öne ÇıkanKonular