Murat
10 Ağustos 2024 09:14

Merhaba, ben 3 ay önce Beko bayisinden 7052 NFB 5 Çekmeceli Derin Dondurucu aldım. Bayi bana bu derin dondurucunun özelliklerini anlatırken 40 desibel ses çıkarttığını, klima kadar ses çıkartmadığını söyledi. Ürün 2 gün sonra geldi. Beko servis kurulum yaptı. '10 saat çalıştırmayın, gazın yerleşmesi için bekleyin, öyle çalıştırın' dediler ve gittiler. 10 saat sonra derin dondurucuyu çalıştırdım, ancak derin dondurucu çok sesli ve uğultulu çalışıyor. Evde mutfakta yer olmadığı için odaya koydum ve dolap çok sesli çalışıyor. Beko müşteri hizmetleri çağrı merkezini aradım, sorunu bildirdim ve servis gönderdiler. Servis geldi, dolaba baktılar ve arka motorun orada bir parçanın yatay durması gerektiğini, dikey olduğunu söylediler. 'Ben onu yatay yaptım' dedi. 'Bu dolaplar ses çıkartır, motor sesi bu, ben buna bir şey yapamam. Beko müşteri hizmetlerine bildireceğim' dedi. Ben de bu derin dondurucunun 40 desibel ses çıkarttığını, bayinin bana böyle sattığını söyledim. Ürün üzerinde ses düzeyi 40 desibel yazıyor ama bu dolap 55 ve 60 desibel ses çıkartıyor ve uğultu sesi çıkartıyor. 15 yıllık Arçelik buzdolabım var, eski buzdolabı bile bunun kadar ses çıkartmıyor. Eve gelen servisten bu ürünün değişimini istedim. 'Beko müşteri hizmetlerine bildireceğiz' dediler ve gittiler. Dolap çok sesli çalışıyor. Şikayetçiyim, hiç memnun değilim. 7052 NFB Çekmeceli Derin Dondurucu Beko müşteri hizmetleri bana herhangi bir geri dönüş yapmadı. Bu üründen şikayetçiyim. Çok sesli çalışıyor ürün.

Recep sonuçtan hiç memnun değil

Recep
29 Temmuz 2024 22:02
Beko Derin Dondurucu Garantili Üründe Acil Değişim Talep Ediyorum.
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Seda
11 Temmuz 2024 22:41
Beko Servisinden Dolayı Yaşanan Mağduriyet
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
14 Temmuz 2023 21:40