Onur sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2023 01:43

Yaklaşık 8 ay önce almış olduğum Beko 65 inç ( B65 d 895 a ) Google TV’nin yukarıdan aşağıya doğru oluşan çizgilerden dolayı ekranı değişti. Ekran değişimi sonrasında köşelerde kararma olduğunu fark ettim. Servis talebinde bulundum. Servis geldiğinde ekranda bu şekilde kararmanın oluşmasını normal karşıladı ve servis kaydını sorun yoktur olarak kapattı ve evden ayrıldı. Tekrar Beko’yu aradım ve normalde böyle bir kararmanın olmadığı, ekran değişimi sonrasında olduğunu söyledim tekrar farklı bölgeden servis yönlendirildi. Gelen servise hem kararan köşeleri hem de ekran değişimi sırasında panelin içine kaçan toz tanelerini gösterdim. Bu gelen serviste her şeyi normal karşılayarak evden ayrıldı. Kendi ikamet ettiğim bölge servisine durumu ileteceklerini söylediler. Bir daha kimse arayıp sormadı. 8 aylık televizyonun başına bunlar geliyorsa, garantisi bittiğinde ne yapalım çöpe mi atalım? Ürünün arkasında neden kimse durmuyor.

12 Aralık 2023 12:48 (Şikayetten 11 saat sonra)
13 Aralık 2023 22:53

Bana ulaştınız, İşlem yapılması için tekrar servis kaydı açtırmam gerekiyormuş. Servis kaydı açtırıyorum fakat bölge servisi arayacak diyorlar fakat kimse aramıyor.

Sergen sonuçtan çok memnun

Beko Yetkili Servis Mağduriyeti

Sergen
20 Mart 2024 22:49
"Teşekkürler Beko. Bir kez daha markanızın değerini gösterdiniz."
Selin sonuçtan hiç memnun değil

Selin
06 Haziran 2024 17:49
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

04 Haziran 2024 11:33

Beko Televizyonda Siyah Beyaz Lekeler