Başkent Gaz Saha Ekiplerinizi Uyarın Çok Saygısızlar

31 Ağustos 2024 09:45

Başkentgaz'dan yeni doğalgaz aboneliği yaptırdım. Tesisat kontrolü için eve geldiler. Gelen kişi konuşma üslubu ve tavırları son derece saygısızdı. Doğalgazı kapatmak için çok uğraştı. Doğalgazımı kaçak var, baca sağlam değil diye kapattı. Doğalgazımda kaçak var dedi. Yapan yetkili firmayı çağırdım, ölçüm yaptırdım. Herhangi bir kaçak çıkmadı, elimde video kaydım da var. Sadece bacayı tutan kelepçe biraz sallanıyordu. Anlıyorum, eksiklikler olabilir. Hemen tamiratını yaptırdım. Fakat gelen arkadaşın üslubu ve konuşması çok saygısızcaydı. Elindeki yetkilerinden dolayı kendini beğenmişçesine konuşuyordu. Başkentgaz'a yakışmayacak şekilde hareket ediyordu. Gerekli yerlere şikayetimi yaptım fakat hiçbir sonuç çıkmadı. Keyiflerine göre insanları zorluyorlar.

02 Eylül 2024 08:48 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Abonemiz; Talebiniz bizlere ulaşmıştır.Konu ile ilgili inceleme yapılıp tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Bilgilerinize sunarız Saygılarımızla. BAŞKENTGAZ

02 Eylül 2024 15:26

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş ve konu ile ilgili cevabınız mail adresinize 02.09.2024 tarihinde iletilmiştir. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, dilediğiniz zaman bize Çağrı Merkezimizden de ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla,

Memduh sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Gaz'ın Tesisat Kontrolünde Yaşanan Sorunlar

29 Kasım 2024 18:28

Başkent Doğalgaz Önce Açıp Sonra Kapattı :/

31 Ağustos 2024 21:56
Ural sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2024 18:40
Ayhan sonuçtan çok memnun