Avis Filo Müşteri Mağduriyeti

Avis Filo Müşteri Mağduriyeti
30 Mayıs 2024 22:04

9 günlük bayram tatili için Peugeot 2008 2023 model bir araç kiralamak istedim ve günlük 750₺ olmak üzere toplam 8750₺ (2000₺ provizyon ücreti) olarak bankamdan ödeme yaptım. Sonrasında yetkili firmanın muhasebecisi tarafından aranarak 14 maddeden oluşan bir sözleşme gönderildi ve bu sözleşmede sadece acele bir şekilde 2 maddeyi okuyup onayladığımı söylemem istendi.

Her şey tamamlandıktan sonra tarafıma, baştan söylenmeden, tüm maddi koşullar sağlandıktan sonra hesabınızda 29.000₺ olması gerektiği söylendi. Hesabımızda bu miktar olmadığı için maalesef ücret iadesi istedik ve duyduğum cümle şu oldu: 'sözleşmeyi okudunuz ve onayladınız, iade istediğinizde %30 kesintiye uğrayacaktır.

Ve kalan miktar 14 iş günü içerisinde hesabınıza yatırılacaktır.' sözleşmede hesabınızda 29.000₺ olması gerektiğine dair bir madde bile yok! Uzun lafın kısası, tüm prosedürler baştan söylenmeyip en sonda müşteriyi köşeye sıkıştırarak paramı aleyhlerine işletip müşteriyi mağdur ediyorlar.

30 Mayıs 2024 23:24

Ücret iadesi yapılacak diye tekrar tarafım arandı ve mobil bankacılığıma girmemi söylediler. 45.000₺ tutarında kredi çektirip zararınızı karşılayacağız diye yönlendirme yapıp tekrar şüpheli işlem girişimi yaptılar. Gerçekten şaka gibisiniz. Kurban bayramına mutlu mutlu girmeyi hedeflerken kocaman bir şirketin bu şekilde müşteriyi çöp yerine koyması ve üstüne üstlük kendimi paramın iadesini kendi cebimden kredi çektirerek yaptırmaya çalışması... Böyle olmamalıydı.

30 Mayıs 2024 23:56

Bu şikayet ettiğim firmanın maalesef ki Avis ile alakası yokmuş. Adamlar resmen Avis şirketini taklit ediyormuş. Bunu şu an öğrendim ve Avis firmasından özür dileyerek tüm kusurun bana ait olduğunu belirtmek isterim.

30 Mayıs 2024 23:57

Avis firmasının orijinal sitesine gireceğime sahte oluşturulmuş siteye girdim ve param gitti. Herkes temkinli olsun ve her siteye tıklamasın

31 Mayıs 2024 14:58 (Şikayetten 16 saat sonra)

Handan
25 Eylül 2024 07:57

Özge
24 Mayıs 2024 17:53
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kadir
04 Nisan 2024 11:23
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Avis Araç Kiralama Sürecinde Yaşanan Eksik Ücret İadesi Sorunu

Murat
23 Ağustos 2024 13:20
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Avis'in 15 Ay Sonra Kartımdan Para Çekmesi!

Fatih
10 Eylül 2024 12:39