Murat sonuçtan hiç memnun değil

Avis Araç Kiralama Sürecinde Yaşanan Eksik Ücret İadesi Sorunu

Murat
23 Ağustos 2024 13:20

Avis'ten 30.07.2024'de 7 günlük araç kiraladım. 6. Gün iade etmek için müşteri hizmetlerini aradım ve aracı 1 gün erken iade ediyorum, ücret iadesi alacaklıyım dedim. Ödemeyi ofisten yaptıysanız alabilirsiniz dediler. Ödemeyi ofisten yaptım ve kontrol ettim, ofisten yapmışsınız, 1 günlük ücret iadesi aracı teslim ettikten 3 gün sonra yansır denildi.

Özellikle sordum, her şey dahil mi iadeye? Tam güvence paketi, genç sürücü paketi, hepsinin günlük iadesi yansıyacak mı dedim, tabi yansıyacaktır denildi. Aracı teslim ederken ofise çıkmama gerek var mı dedim, hayır gerek yok, 3 gün içerisinde iadeniz yansıyacaktır denildi. Ben de aracı otoparka teslim edip çıktım. Ancak bana kafalarına göre fatura kesip depozito iademi yatırmışlar. Günlüğü 4868 TL'ye kiraladığım aracı HGS geçişim olan 2466 TL'lik tutarla eşitleyip günlük ücretiniz budur dediler.

Bana ücret iadesi erken teslimde eksik yatırılacak deseydiniz, aracı teslim etmeyecektim. Sizin işgüzarlığınız benim paramı cebimden alma hakkı tanımıyor. Ofisle iletişim kurmadım, ofisle alakalı bir şikayetim yoktur. Ofisteki arkadaşlar sayesinde Avis'i tercih ediyorum. Zaten ama keşke müşteri temsilcilerinizi de seçerken ofis çalışanları gibi özenli seçseydiniz.

Ben şu an parasında da değilim ama yanlış yaptığınız için sizinle uğraşacağım. İnsanların haklarını savunmasını bilmemesini kullanıyorsunuz, ben hakkımı gayet savunmayı bilen bir müşteriyim. Gerekirse mahkemeye de başvuruda bulunacağım.

09 Eylül 2024 17:15 (Şikayetten 17 gün sonra)

Avis Balçova Şubesi Depozito İadesinde Gecikme Ve İletişim Sorunu

Özge
28 Temmuz 18:49

Avis'ten Haksız Kesinti: Depozito İadesinde Sorun Yaşadım

Ümit
27 Şubat 01:31
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Avis Araç Kiralama Deneyimimde Yaşadığım Sorunlar Ve Mağduriyet

Ali
31 Temmuz 17:58
Cem sonuçtan hiç memnun değil

Cem
16 Eylül 2024 14:52