Cumali sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik Hatalı Ürününün Arkasında Durmuyor!

24 Ekim 2024 14:15
Cumali
Cumali
22 Ekim 2024 11:04

Merhaba, Atasun Optik gözlük firmasından almış olduğum gözlüğü hiç kullanmadım kutusunda duruyor ve çalışanınız kutuda dura dura kasa kırılır çatlar kapalı hava almayan kutuda durmamalı diye açıklama yaptı camı büyük kesip kasaya yerleştirmişler cam büyük olduğu için çerçeveyi kırmış, doğru olay bu ama çalışan arkadaşımız mantıksız bir açıklama ile kestirip attı yardımcı olmamak için, Atasun Optik firmasına yazıklar olsun kullanmadığım ürün şu an çöp oldu helal olmasın asla sizden bir daha alışveriş yapar mıyım daha çevreme yaptırır mıyım bunu bilin.

24 Ekim 2024 15:07 (Şikayetten 51 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

27 Ekim 2024 14:33

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

24 Mayıs 2025 13:31

15 Mayıs 2025 22:26
Orijinal Kutusuz Gözlük Ve İlgisiz Servis Deneyimi
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik'ten Aldığım Gözlükte Yaşadığım Sorun Ve Yetersiz Satış Sonrası Destek

20 Mayıs 2025 11:35