12 Eylül 2023 15:19

Bursa Sur Yapı AVM Atasun Optik'ten 2022 yılı Mart ayında göz kontrolüm sonrası reçetemle gözlüğüme cam değiştirmeye gittim. Çalışan kişi gözlüğüme camların yapılacağını iletti ve sonrasında ürün hazır dediler ve almaya gittim. Çerçevesiz gözlüğe takılan camlar vida yerlerinden çatlak belli olacak şekilde bana teslim edilmek istendi. İtirazım üzerine tekrar cam değişimi denediler ve yine benzer şekilde çatlak olarak vardı ve gözlüğe cam takamadılar. Sonrasında bana bu şekilde cam yapamayacaklarını gözlük çerçevesi ve camı beraber almam gerektiği söylendi. Mustang marka bir çerçeveye sürücü camı özellikli cam seçtim ve 1 yıl koruma sigortasında ilave ederek ürünü aldım. Gözlüğü çok nadir olarak gece araç kullanırken taktım ve bir yıl kadar kullandım. Sonrasında bir gece gözlüğü taktığımda bütün sokak lambası ve araç ışıkları dağınık görünüyordu. Camları sildim fakat geçmedi, gözlüğe bir ışık yardımıyla baktığımda anormal şekilde kılacak çizikler vardı. Gözlüğü 15 yıldır kullanıyorum ve bu çiziklerin gözlük camını silmeyle olmayacağını bildiğim için gözlüğü aldım yere tekrar götürdüm. İncelemeye gitti ve cam değişimi yapılarak geri geldi. 3-4 hafta sonra yine gece araç kullanırken gözlük ihtiyacım oldu ve gözlüğü taktığımda yine benzer kılacak çiziklerden dolayı ışıklar gözümü aldı. Gözlüğü tekrar firmaya götürdüm ve benzer şikayetten dolayı incelenmesi istedim. Daha önce aynı durumdan cam değişimi yapılan gözlük camı bu sefer fabrikasyon kaynaklı hata değil kullanıcı hatası olarak tespit edildi ve herhangi bir işlem yapılmayacağı belirtildi. Firmadan dereceli aldığım güneş gözlüğümü 4 yıldır kullanıyorum hiçbir şey olmadı, yedek olarak kullandığım 10 yıllık gözlük camıma bir şey olmadı 3 haftalık gözlük camında kendi kendine nasıl kılacak çizik oluşabiliyor bunu anlamıyorum. Sürücü camı olarak yapılan kaplamada bir sorun var ve firma bunu kabul etmiyor. Firmaya güvenip eş dost gözlük almaya getirdiğim kişileri bir daha buraya getirmeyeceğim. Ne kendime ne de başkasına bu firmayı da tavsiye etmeyeceğim. Basit bir camı uzun yıllar kullanılacak şekilde ürünü teslim edemeyen, verdiğim paranın karşılığını alamadığım firmadan şikayetçeyim.

profile profile profile
12 Eylül 2023 15:41 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

15 Eylül 2023 15:25

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Cennet sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik'te Gözlüğüm Personel Tarafından Kırıldı, Sorumluluk Alınmadı Ve Çözüm Sunulmadı

14 Haziran 21:45

03 Ocak 2024 17:55
Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2024 18:27
Atasun Optik'ten Aldığım Gözlükler Kısa Sürede Hasar Gördü
Mümin sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Gözlükte Cam Sorunu Ve Yetersiz Garanti Desteği Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

16 Ekim 09:49

Yanlış Yönlendirme Ve İletişimsizlik Nedeniyle Mağduriyet