Ferhan sonuçtan memnun

06 Ekim 2024 17:11
Ferhan'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü müşteri hatası olduğu için ücret talep edildi ama sıkıntım anında giderildi teşekkürler”

Arnica tostika double waffle makinemizin kulpu kırıldı. İçerisinde poğaça ile tost yaparken, baskı uyguladığımız aşamada plastik kulp çıt diye kırıldı. Ben yerinden çıktı sandım ancak kırılmış. Bir de çalıştığım kuruma aitti çok üzüldüm lütfen yardımcı olun

07 Ekim 2024 06:55 (Şikayetten 13 saat sonra)
07 Ekim 2024 14:12

Sabah aramıştınız ne zaman aldığımla alakalı dönüş yapacaktım ancak ulaşamıyorum tekrar arar mısınız

20 Ekim 2024 15:07

Mustafa sonuçtan çok memnun

16 Kasım 2023 11:50
"Şikayetim firmaya iletildikten 5dk sonra telefonla arandım. İletişime geçen Üm**n Hanım, konu hakkında bilgileri aldıktan sonra, çözüm için beni servise yönlendirdi. Ürünü servise teslim ettikten sonra, beni tekrar aradı ve yapılacak işlemleri anlattı. Yaklaşık 1 hafta içinde ürün parça değişimi yapılarak tarafıma iletileceğini söyledi. Kibar ve hızlı bir şekilde çözüm sundular, bu waffle makinenin tekli olanını kullanmıştık. İkilisi de çok iyi, ürünü başkalarına da tavsiye ederim. Üretici ürününe sahip çıkıyor, destek veriyor. Üm**n Hanım'a ve Arnica'ya teşekkür ederim."
Naci sonuçtan memnun değil

13 Ağustos 2024 15:15
Atamer sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2024 23:03

01 Eylül 2023 10:00