16 Kasım 2023 11:501.258
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
Şikayetim firmaya iletildikten 5dk sonra telefonla arandım. İletişime geçen Üm**n Hanım, konu hakkında bilgileri aldıktan sonra, çözüm için beni servise yönlendirdi. Ürünü servise teslim ettikten sonra, beni tekrar aradı ve yapılacak işlemleri anlattı. Yaklaşık 1 hafta içinde ürün parça değişimi yapılarak tarafıma iletileceğini söyledi. Kibar ve hızlı bir şekilde çözüm sundular, bu waffle makinenin tekli olanını kullanmıştık. İkilisi de çok iyi, ürünü başkalarına da tavsiye ederim. Üretici ürününe sahip çıkıyor, destek veriyor. Üm**n Hanım'a ve Arnica'ya teşekkür ederim.

Arnica tostika double waffle makinemizin kulpu kırıldı. İçerisinde poğaça ile tost yaparken, baskı uyguladığımız aşamada plastik kulp çıt diye kırıldı. Ben yerinden çıktı sandım ancak kırılmış. Bunun garanti kapsamında tamiri mümkün müdür? Makinemiz çok güzel çalışıyordu, yazık oldu.

16 Kasım 2023 11:53 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Sevgili Mustafa Ç., Öncelikle bizimle Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz ve paylaşımlarınız bizler için büyük önem taşımaktadır. 26881610 numaralı talebiniz inceleyerek, kısa süre içerisinde Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz başvurunuzla ilgili sizinle irtibata geçecektir. Ayrıca Ürünlerimizle ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı, Müşteri Hizmetleri numaramız üzerinden tarafımıza iletebilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri Müşteri Hizmetleri Numaramız;

16 Kasım 2023 16:57

17 Kasım 2023 10:11

Sevgili Mustafa Ç. 26881610 numaralı başvurunuzla ilgili çözüm öneri/önerilerimizi telefon görüşmemizde sizinle paylaştık. Geribildirim süreçlerine Arnica Küçük Ev Aletleri olarak çok değer veriyoruz. Size gönderdiğimiz, müşteri memnuniyet anketini doldurarak çözüm sürecimizi değerlendirmemize ve hizmet kalitemizi artırmamıza yardımcı olabilirsiniz. Bize güvendiğiniz ve çözüm sürecinde iş birliğinde bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri Müşteri Hizmetleri Numaramız;

Arnica Tost Makinesi: Sürekli Arıza Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

13 Ağustos 2024 15:153.324

Garantisi devam etmekte olan Arnica Tostit Maxi tost makinesi, garanti süresi içinde 4 kere arıza yaptı. Bu arızaların i...

10 Ocak 2025 14:521.540

Media Markt mağazasından Arnica marka tost makinesi aldık. Mağazadan kampanyalı diye sattıkları tost makinesinin kenarın...

Arnica Tostit Kızartmıyor

Arnica TostitKızartmıyor

Demir
Arnica Granit Tost Makinesi Şikayeti!

Arnica GranitTost Makinesi Şikayeti!

Gülşen

Öne ÇıkanKonular