Hülya sonuçtan çok memnun

16 Ocak 2024 14:52

Trendyol üzerinden satın aldığım Arnica marka halı yıkama makinesinin paketini açtığımızda ürün monte edilmiş kullanıma hazır haldeydi. Gelince monte etmek için Öncesinde birçok sıfır ürün kutu açılışı videosu izlediğimizden görünce çok şaşırdık çünkü hiçbir açılışta ürün kullanıma hazır halde gönderilmemiş parçalar kullanıcılar tarafından ambalajları açılıp kurulumu yapılıp kullanılmaya başlanmış. Dahası ürünün başlık kısmı yerinden sökülüp tekrar takılmış ki tamda oturtulamamış montaj sırasında. Neyse ürünü test etmek istedik çalışmadı da... Aynı gün içinde tekrar iadesini yaptık ve para iadesi istedik. Önce ürün satıcıya ulaşacak gerekli incelemeler yapılacak ve iadeniz onaylanacak dendi. Aradan bir haftadan fazla geçtikten sonra beni Trendyol'dan bir bayan arayıp ürününüzün arızalı parçası değiştirilmiş ve ürün tarafınıza geri gönderilecektir dendi dalga geçer gibi. Sıfır ürün nasıl olur da hem de hatalı olduğu halde parça değiştirilip geri iade edilir saçmalamayın dedim bana iade yapın ya da sıfır gönderin dedim yok analiz raporu varmışta yok bilmem ne de. Dalga geçer gibi zorla bana aynı ürünü göndertmeye çalıştılar. Ürün daha gelmedi istemediğimi de söyledim. En çok zoruma giden 15 seneye yakındır üyeyim bu siteye ve bir dünya ürün aldım ben. Yazıklar olsun. Tarafıma iademin gerçekleşmesini, gerçekleşmese de sıfır ürünün gönderilmesini istiyorum. Bir dahada firmanızdan ne ben ne de benim sayende sizden alışveriş yapan hiç kimse sizden alışveriş yapmayacaktır. Sosyal medyada da gereken tüm yerlerde de bunu paylaşacağım.

16 Ocak 2024 14:57 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Hülya A., 27591675 numaralı başvurunuzla ilgili detaylı bilgiyi Müşteri Hizmetleri yetkilimiz tarafınıza telefonla bilgilendirme yapmıştır. Bizleri tercih ettiğinizi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri Müşteri Hizmetleri

Arızalı Halı Yıkama Makinesi İçin Çözüm Bulunmuyor, İade Ve Ücret İadesi Talebim Var

07 Ağustos 2025 14:50
Filiz sonuçtan memnun

15 Temmuz 2025 12:40
"Müşteri hizmetleri geri dönüş sağladı. Süpürgem de tanır edilip teslim edildi teşekkürler"

19 Aralık 2024 22:10
Ayşe sonuçtan çok memnun